Betöltés...
24Apr

Kellemes buszvárók, hogy a várakozás kevésbé legyen megterhelő

A modern világ szorgos, rohanó embere nemigen szeret várakozni, különösen akkor nem, ha pont az orra előtt megy el a busz, amivel utazni szeretett volna. A következő buszra való várakozás azonban kellemesebbé tehető egy olyan buszváróval, ami kényelmes ülőhelyet nyújt, és közben a túlzott napsütés vagy az eső ellen is hatékony védelmet ad egyszerre nagyobb csoportoknak is.

18Jan

Közeleg a tavasz, itt az ideje a kültéri padok beszerzésének!

A zord hideg, a sok csapadékkal járó tél mindig nagy károkat okoz a köztéri bútorokban, főként azokban, amelyek egyébként is el voltak öregedve. Sajnos emberi rongálás is előfordul, de a régebbi fa bútoroknál gyakori a vetemedés, a fémeknél a rozsdásodás. Ezeket a tavasz közeledtével érdemes lecserélni, hogy amikor beköszönt a jó idő, már használhatóak legyenek. A kültéri padok tavaszi időben például nagyon kedveltek a lakosság körében, ilyenkor szinte mindenki szívesen üldögél és napozik egy kicsit a komor tél után.

06Apr

A hatékony edzés titka: Az edzőparkok előnyeiről röviden

Azonban a különböző sportok gyakorlására nem mindig van lehetőség, egyéb, kívülálló okok miatt. Szerencsére létezik egy rendkívül kedvező megoldás a változatos mozgásformák gyakorlására, mégpedig az edzőpark, melynek rendszeres használatával biztosan pozitív végeredményt lehet elérni.

06Feb

Milyen a tökéletes öltözőszekrény zár?

A minőséget értelemszerűen az öltözőszekrény zárak esetében a biztonsági tulajdonságok határozzák meg, vagyis minél összetettebb és megbízhatóbb rendszerrel rendelkezik az adott zár, annál nagyobb védelmet nyújthat a tárolás során. Szorosan kapcsolódik ehhez a szemponthoz az, hogy az ideális öltözőszekrény zárnak masszívnak és strapabírónak kell lennie a feltörhetetlenség érdekében.

06Dec

Milyen az ideális köztéri bútor?

Az ideális köztéri bútoroknak edzett alapanyagokból kell készülniük, hiszen csakis így válhat szerkezetük masszívvá, e szempont pedig elengedhetetlen ahhoz, hogy a rendezett városképet hosszú távon biztosíthassák, ugyanis egy gyorsan amortizálódó, rozsdás kültéri berendezés rendkívül sokat ront a környezet összképén.

07Nov

Kültéri padok: ha kell egy hely!

A kültéri padok a parkokban, közterekben, közintézmények környékén elmaradhatatlan utcabútorok. Forduljon hozzánk bizalommal, ha nem csupán a minőség az egyetlen elvárása, de sokszínű, esztétikus és modern padokat keres!

17Oct

Utcabútorok: egyszerre reklámfelület és bútor

Ráadásul a fejlettebb városokban egyre elterjedtebb, hogy az utcabútorok átveszik az óriásplakátok, vagy a hirdetőoszlopok szerepét, és ők maguk válnak hatékony és egységes, a városi látképbe sokkal jobban illő reklámfelületekké. Érdemes meggondolnia az utcabútorok beszerzését akkor is, ha hirdetések kihelyezésén gondolkodik, főleg azért, mert az újabb magyar jogszabályok alapján úgy tűnik, hogy hazánk kültéri reklámpiaca is a feljebb vázolt irányba kezd elmozdulni!