Betöltés...

A kültéri padok a parkokban, közterekben, közintézmények környékén elmaradhatatlan utcabútorok. Forduljon hozzánk bizalommal, ha nem csupán a minőség az egyetlen elvárása, de sokszínű, esztétikus és modern padokat keres!

Kínálatunkban talál fából, fémből vagy éppen kőből készült kültéri padokat, a klasszikus stílusútól a modern változatig számos típus kapott helyet nálunk, melyek között a környezetnek megfelelően célszerű válogatni. Nemcsak egyszerű, de kétoldalú ikerpadokat, valamint kör alakú kültéri padokat is gyártunk, hiszen tudjuk, hogy nem csupán a küllemnek, a praktikusságnak is kiemelt szerepet kell kapnia egy-egy utcabútor esetében.

Nézzen körül nálunk, és keressen minket bizalommal!

Egy hosszú, fárasztó séta után jól esik leülni a legközelebbi padra és kicsit megpihenni, erőt gyűjteni a továbbhaladáshoz. A padoknak akkor is nagy hasznát vesszük, ha egy friss tavaszi napon vagy még kellemes őszi időben kedvünk támad gyönyörködni egy kicsit a körülöttünk pompázó, színesedő vagy éppen virágba boruló természetben. Amikor korábban érkezünk valahová, ahol találkozót beszéltünk meg valakivel, akkor is praktikus, ha közelben van egy pad, ahová letelepedhetünk, amíg várunk.

Ideális tárolók: öltözőszekrények

Ideális tárolók: öltözőszekrények Fitnesztermek, uszodák, edzőtermek, sportpályák, vagy éppen iskolák, munkahelyek; egy öltözőszekrény minden hasonló helyen jól jön. Praktikus és biztonságos módját nyújtja annak, hogy a személyes holmikat tárolhassák benne a vendégek. Egy öltözőszekrény ott is jól jön, ahol nincs szükség a kabátra, nem tudjuk hová rakni a táskát. Ilyenek a könyvtárak is. Ma már a legtöbb könyvtárban biztosítanak öltözőszekrényt a beiratkozott olvasóknak, a hosszabb-rövidebb időre érkező vendégeknek, ezek használata pedig kötelező is.

Keressen minket bizalommal, és rendeljen öltözőszekrényt könyvtárba is! Termékeink között többféle öltözőszekrény között válogathat, és reméljük Ön is megtalálja azt a típust, ami ideális lehet mind méretében, mind anyagában, mind pedig elosztásában. Kulcs segítségével zárható, pénzbedobással működő zárak, fémből készült tárolók, sok rekeszes, vagy nagyobb méretű öltözőszekrények. Melyikre van szüksége?
Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és rendeljen könyvtárba is hasznos, nélkülözhetetlen öltözőszekrényeket!

...vissza az előző oldalra