Betöltés...

Jellemzői:

 • Extra masszív alumínium szerkezetű fedett kerékpártároló, egyedi méretezéssel is
 • , Szerkezeteink alapját, nagy szilárdságú, ALUMÍNIUM ötvözet képezi, amely minden szempontból, korunk egyik legkeresettebb alapanyaga.
 • Modern vonalvezetésű, korszerű technológiával készülő, kiváló ár/érték aránnyal rendelkező szép kivitelű gyártmány. Alap kivitelben edzett biztonsági üvegezéssel készül, mely biztonságosan ellenáll a fokozott igénybevételnek.
 • Szerkezet: hegesztett alumínium váz, porfestés a kívánt RAL kód szerinti színben, min 35 µ rétegvastagsággal
 • Telepítése fém dübelezéssel, betontuskóra, járószinten, vagy járószint alatt 150 mm-el (a megrendelésben tisztázni kell a telepítés részleteit)
 • Raszteregységenként növelhető kivitel.
 • A fém részek alumínium profilból készülnek
 • Alapkivitel 3 raszteregységes. Ennek méretei:
 •  3000; Mé: 2250; Ma: 2500 mm és   Szé: 4000; Mé: 1800; Ma: 2500 mm; rendelhető egyedi méretben is
 • Rendelhető még 4; 6; 8 és 10 raszteregységes méretben, valamint polikarbonát tetővel is
 • Szín: RAL színkód szerint választható- vagy egyedi színekben porfestve. (ez utóbbi feláras opció!)
 • Ár: 1 389 000 Ft + Áfa  (edzett üveg vagy polykarbonát tetőrésszel + 2 oldalsó üveggel + hátsóüveggel) 

Altípusok 

 • Csak hátsó üvegfallal - 8mm vtg. edzett bizt. üveg.
 • Egy oldalfallal
 • Két oldal fallal (3 oldalról zárt)

Választható kiegészítők:

 • Oldalüvegezés
 • Szemetes
 • Fényvisszaverő csíkozás
 • Savmart üvegmintázat
 • Kerékpártartó választható a bőséges kínálatunkból

Ár: alapméretben, pPolikarbonát tetővel, hátfalak nélkűl, a kívánt RAL színben porfestve 884 400 Ft+Áfa

ParaméterÉrték
Termékkategória: Fedett kerékpártárolók
Státusz: Új termékek
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 884 400 HUF

Ajánlat (információ) kérés

Tovább a referenciák oldalra

A kül- és beltéri tornaeszközök, edzőparkok előnyeiről röviden

kül- és beltéri tornaeszközökA sportolás lehetősége mindenki számára adott, lehet mozogni edzőteremben, otthon vagy szabadtéren is, egyedül vagy csoportosan. Napjainkban nagy népszerűségnek örvendenek a kül- és beltéri tornaeszközök is, melyek legnagyobb előnye, hogy az elhelyezésükből adódóan bárki használhatja őket, bármikor. Parkok, játszóterek, konditermek, hotelek, cégek területén, illetve azok szomszédságában állnak a sportolni vágyók rendelkezésére.

kül- és beltéri tornaeszközök sokszínűek, ezért változatos edzőteret lehet összeállítani velük kardió, ügyességi, saját testsúlyos feladatok gyakorlására. Nemcsak felnőttek, hanem gyerekek is használatba vehetik őket. A közösség, a vendégek, kollégák mind közösen tudják használni, amikor csak akarják vagy alkalmuk nyílik rá, bizonyos helyeken térítésmentesen.

kül- és beltéri tornaeszközök jó lehetőséget kínálnak a közös sportolásra, közösség építésre, az egészséges életmód fenntartására. Szabadtéren, beltéren egyaránt jól ki lehet őket használni, tartósak és esztétikusak. Ismerje meg Ön is termékeinket!

Városfejlesztésbe fog? Kezdje az új kerékpártárolók kihelyezésénél!

kerékpártárolók Egy kis felújítást tervez a városában annak érdekében, hogy élhetőbbé és korszerűbbé tegye a lakói számára? Az apróbb változtatások is tudnak jelentős eredményeket hozni. A kerékpártárolók számának növelése is egy ilyen újítás lehet. A nagyobb településeken is megfigyelhető, hogy egyre többen döntenek a kétkerekű mellett, a több bicikli pedig több kerékpártárolót igényel.

Az általunk forgalmazott utcabútorok és kiegészítők között kerékpártárolók is helyet kaptak. Méretben, stílusban és kialakításban is ideális, sokféle igényt kielégítő kerékpártárolók elérhetőek nálunk, méghozzá nagyon kedvező árakon. A kerékpártárolók tervezésénél arra törekedtek a tervezők, hogy minden szempontból védelmet biztosítsanak a bicikliknek, így bizonyos típusok fedettek is.

Ha ilyen új tárolókat képzelt az utcákra, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen bővebb felvilágosítást tőlünk utcabútorainkról, kiegészítőinkről!

Óvárosi környezetbe a legjobb választás a kandeláber!

kandeláberek Hazánkban szerencsére sok olyan város található, aminek hangulatos óvárosa van. Budapesten kívül jó példa erre Eger, Sopron, Kőszeg, Szombathely, Győr, de például Pécs vagy Szeged belvárosa is említésre méltó. Felújításra természetesen az ilyen helyeken is szükség van, azonban fontos, hogy megőrizzük a hangulatukat. Ebben nagy szerepet játszanak az olyan utcabútorok, mint például a kandeláberek.

A modern stílusú lámpaoszlopok az óvárosi környezettől teljesen elütnek, tájidegennek hatnak, ezért érdemes inkább a régies megjelenésű, díszes kandeláberek közül válogatni. Ezek segítenek megőrizni a belváros hangulatát, hogy az ott sétálók könnyebben el tudják képzelni, hogy milyen lehetett ott az élet 100 évvel ezelőtt.

Amennyiben kandelábereket szeretne beszerezni, keressen fel minket bizalommal! Cégünk széles választékkal és kedvező árakkal várja ügyfeleit, ráadásul nálunk egy helyről rendelhet meg minden utcabútort. Nézzen körül honlapunkon, és, ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Termékkategóriák