Betöltés...
 • Anyag: porfestett Al.Mg.Si Alumínium ötvözet, hegesztve/szerelve
 • rögzítőelemek rozsdamentes acél DIN 1.4301 
 • Az alumínium szerkezetű fedett motorkerékpár-tároló egyedi méretezéssel is rendelhető, bronz v. víztiszta, 10mm vtg. légkamrás polikarbonát oldal és hátfalakkal.
 • a járószintre és járószint alá is telepíthetők (pl. térkő burkolat esetén)

Felépítmény:

 • extra masszív, alumínium vázszerkezet
 • rozsdamentes kötő és rögzítőelemek
 • porfestett, mikrostruktúr felület, alap vagy egyedi színekben (jó kopás, és karcállósággal)
 • trapézlemez tetőfedés
 • rejtett, hátoldali esővíz-elvezetés
 • 8mm edzett, víztiszta, biztonsági üvegezés a hátoldalon
 • telepítőkonzolok járószint alatt 10cm (egyéb méret is megoldható

Mindenképpen, kiváló minőségű, tartós termék volt a cél, mely formavilágával és összetételével is jövőbemutató gyártmányt fémjelez.
Szerkezeteink alapját, nagy szilárdságú, ALUMÍNIUM ötvözet képezi, amely minden szempontból, korunk egyik legkeresettebb alapanyaga. Ma már nem ritka, hogy híd, daru és egyéb speciális követelményeket támasztó elemek is ebből az anyagból készülnek. Az autóiparban már évtizedek óta, sikeresen használják.
Terveink megvalósításának elsődleges szempontja volt az átlátható, letisztult formavilág, mely társul az egyszerű, „építőkocka” elvén összeállítható elemekkel.
Jellemző tehát, hogy variálható elemekből áll, mely számtalan variációt tesz lehetővé, kompromisszumok nélkül. Ebből adódóan speciális igényeket is képes kielégíteni.

Méretek

Szé: 4200;  Mé: 2500; Ma: 2200 mm

Szé: 5950;  Mé: 2500; Ma: 2200 mm

Szé: 7750;  Mé: 2500; Ma: 2200 mm

Szé: 11040;  Mé: 2000; Ma: 2200 mm

Szé:12600;  Mé: 2000; Ma: 2200 mm

Egyedi méretezéssel is rendelhető.

ParaméterÉrték
Termékkategória: Fedett kerékpártárolók
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 0 HUF
Tovább a referenciák oldalra

Óvárosi környezetbe a legjobb választás a kandeláber!

kandeláberek Hazánkban szerencsére sok olyan város található, aminek hangulatos óvárosa van. Budapesten kívül jó példa erre Eger, Sopron, Kőszeg, Szombathely, Győr, de például Pécs vagy Szeged belvárosa is említésre méltó. Felújításra természetesen az ilyen helyeken is szükség van, azonban fontos, hogy megőrizzük a hangulatukat. Ebben nagy szerepet játszanak az olyan utcabútorok, mint például a kandeláberek.

A modern stílusú lámpaoszlopok az óvárosi környezettől teljesen elütnek, tájidegennek hatnak, ezért érdemes inkább a régies megjelenésű, díszes kandeláberek közül válogatni. Ezek segítenek megőrizni a belváros hangulatát, hogy az ott sétálók könnyebben el tudják képzelni, hogy milyen lehetett ott az élet 100 évvel ezelőtt.

Amennyiben kandelábereket szeretne beszerezni, keressen fel minket bizalommal! Cégünk széles választékkal és kedvező árakkal várja ügyfeleit, ráadásul nálunk egy helyről rendelhet meg minden utcabútort. Nézzen körül honlapunkon, és, ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Termékkategóriák