Betöltés...

Hosszúság: 200 cm / Szélesség: 30 cm / Magasság 45 cm.
Tömeg: 35 kg.
Kivitel: horganyzott acél lábak
Festés: porszórással
Fa típusa: hegyi lucfenyő, trópusi fa vagy kanadai fenyő
Lehetőség van arra, hogy a megrendelő kérésére különböző anyagokkal készüljenek a padok.
Rögzítés: horganyzott acél csavarok
Lehetőség akár 2000 mm hosszú padok gyártására is. az ügyfél kérésére
Garancia: 1 év.
Hosszabbítsa meg a padok élettartamát karbantartással a minimális éves szolgáltatási díj ellenében, ami segít a padokon tökéletes állapotban tartani sok éven át.

Minimális rendelhető mennyiség: 10 db

ParaméterÉrték
Termékkategória: Iskolapadok
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 36 500 HUF

Ideális tárolók: öltözőszekrények

Ideális tárolók: öltözőszekrények Fitnesztermek, uszodák, edzőtermek, sportpályák, vagy éppen iskolák, munkahelyek; egy öltözőszekrény minden hasonló helyen jól jön. Praktikus és biztonságos módját nyújtja annak, hogy a személyes holmikat tárolhassák benne a vendégek. Egy öltözőszekrény ott is jól jön, ahol nincs szükség a kabátra, nem tudjuk hová rakni a táskát. Ilyenek a könyvtárak is. Ma már a legtöbb könyvtárban biztosítanak öltözőszekrényt a beiratkozott olvasóknak, a hosszabb-rövidebb időre érkező vendégeknek, ezek használata pedig kötelező is.

Keressen minket bizalommal, és rendeljen öltözőszekrényt könyvtárba is! Termékeink között többféle öltözőszekrény között válogathat, és reméljük Ön is megtalálja azt a típust, ami ideális lehet mind méretében, mind anyagában, mind pedig elosztásában. Kulcs segítségével zárható, pénzbedobással működő zárak, fémből készült tárolók, sok rekeszes, vagy nagyobb méretű öltözőszekrények. Melyikre van szüksége?
Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és rendeljen könyvtárba is hasznos, nélkülözhetetlen öltözőszekrényeket!

...vissza az előző oldalra

Tovább a referenciák oldalra
Termékkategóriák