Betöltés...

RÖGZÍTETT HENGER FE  510 ACÉL

RÖGZÍTETT HENGER NÉVLEGES ÁTMÉRŐ 275 mm

RÖGZÍTETT HENGER MAGASSÁG 1200 mm

RÖGZÍTETT HENGER FE 510 ACÉL VASTAGSÁG 25 mm

KIVITEL: PORFESTETT, ANTRACIT SZÜRKE

MÁS BORDÁS RÉSZEI: 1,5 MM VASTAG SZÁLCSISZOLT ROZSDAMENTES ACÉL

FÉNYVISSZAVERŐ CSÍK MAGASSÁGA: 55 mm

ELLENÁLÓSÁG (DEFORMÁCIÓ NÉLKŰL): 380.000 J

TÖRÉSI ELLENÁLLÁS: 2.000.000 J

Termékkategória: K12 típusú
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 0 HUF

Ideális tárolók: öltözőszekrények

Ideális tárolók: öltözőszekrények Fitnesztermek, uszodák, edzőtermek, sportpályák, vagy éppen iskolák, munkahelyek; egy öltözőszekrény minden hasonló helyen jól jön. Praktikus és biztonságos módját nyújtja annak, hogy a személyes holmikat tárolhassák benne a vendégek. Egy öltözőszekrény ott is jól jön, ahol nincs szükség a kabátra, nem tudjuk hová rakni a táskát. Ilyenek a könyvtárak is. Ma már a legtöbb könyvtárban biztosítanak öltözőszekrényt a beiratkozott olvasóknak, a hosszabb-rövidebb időre érkező vendégeknek, ezek használata pedig kötelező is.

Keressen minket bizalommal, és rendeljen öltözőszekrényt könyvtárba is! Termékeink között többféle öltözőszekrény között válogathat, és reméljük Ön is megtalálja azt a típust, ami ideális lehet mind méretében, mind anyagában, mind pedig elosztásában. Kulcs segítségével zárható, pénzbedobással működő zárak, fémből készült tárolók, sok rekeszes, vagy nagyobb méretű öltözőszekrények. Melyikre van szüksége?
Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és rendeljen könyvtárba is hasznos, nélkülözhetetlen öltözőszekrényeket!

...vissza az előző oldalra

Tovább a referenciák oldalra
Friss blogbejegyzések
Friss termékek
Termékkategóriák