Betöltés...
 • Utcai Kerékpártároló BIKE-1

  A kerékpártároló felállítható parkokba, utcákra, iskolák, egyetemek udvarában, köztereken, történelmi központokban, bevásárlóközpontok, vállalkozások és közintézmények elé, magánszemélyek udvarába.
  Ideális ahhoz, hogy kerékpárját  biztonságban hagyhassa.

  A kültéri kerékpártároló felépítő elemei:

  •   fém váz

  A stabil kerékpártárolók fém elemeinek kivitelezése:
  A termék elektrosztatikus mezőben festett.

  A parki kerékpártárolók rendszerinti színei:

  •  RAL 9005 (matt fekete)
  •  RAL 7016 (antracit)

  Speciális megrendelések esetén, felár ellenében bármilyen RAL színre festhetőek.(a mennyiséget is figyelembe véve)

  Az egy férőhelyes kerékpártároló méretei:

  • Magasság: 270 mm
  • Hosszúság: 570 mm
  • Vastagság: 110 mm
  • Acélcső átmérője: 21 mm
  • Csővastagság: 2,6 mm

  A kerékpártárolók súlya:  kb. 4 kg

  A stílusos kerékpártároló rögzítése:
  A rögzítés a talpak lecsavarozása által történik.(a kerékpártároló ára nem foglalja magába a dűbelcsavarokat)

  A hasznos kerékpártároló szállítási határideje és díja:
  A kerékpártároló, a megrendeléstől számított, 1- 4 héten belül szállítódik (a színtől, a mennyiségtől és a raktár rendelkezésétől függően)
  A szállítási díj a mennyiségtől és a súlytól függ

 • Minimálisan rendelhető mennyiség: 5 db

          Cégünk bármilyen válllalkozást, intézményt szívesen kiszolgál. A lakosság számára 1-1 darab termék gyártását  nem tudjuk vállalni. Küldje el ajánlatkérését.
         Nagyobb mennyiség esetén  jelentős kedvezményt adunk

ParaméterÉrték
Termékkategória: Kerékpártartók
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 11 880 HUF

Színvonalas közvilágítás igényes kültéri lámpaoszlopok segítségével!

kültéri lámpaoszlopok A lakott területekről nem hiányozhatnak a fények sem, a közvilágítás által megvilágított utcák, terek és parkok biztonságosabbakká válnak. A közvilágítás egyik eszköze a köztéri lámpa, amit kültéri lámpaoszlopok emelnek a magasba. A kültéri lámpaoszlopok a mi termékkínálatunkban is megtalálhatóak.

Forduljon bizalommal a cégünkhöz és válogasson közterületekre szánt vagy országutak, autóutak mentén felállítható kültéri lámpaoszlopaink közül! Igyekszünk minden igényt kiszolgálni és változatos stílusban tervezett lámpaoszlopokat kínálni eladásra. A kültéri lámpaoszlopok lehetnek klasszikus, régi időket idéző modellek, amik egyúttal díszítő funkciót is betöltenek. Ezek a modellek készülhetnek öntöttvasból vagy lehetnek egyedi, fa lámpaoszlopok is. Az ilyen lámpaoszlopok nem illenek mindenhová, ezt jól tudjuk, ezért modern megjelenésű modelleket is gyártunk. A horganyzott acél vagy alumínium kültéri lámpaoszlopok autóutak vagy közutak világításáról gondoskodnak.
Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén és ismerje meg a kültéri lámpaoszlopokat termékkínálatunkból!

Ideális tárolók: öltözőszekrények

Ideális tárolók: öltözőszekrények Fitnesztermek, uszodák, edzőtermek, sportpályák, vagy éppen iskolák, munkahelyek; egy öltözőszekrény minden hasonló helyen jól jön. Praktikus és biztonságos módját nyújtja annak, hogy a személyes holmikat tárolhassák benne a vendégek. Egy öltözőszekrény ott is jól jön, ahol nincs szükség a kabátra, nem tudjuk hová rakni a táskát. Ilyenek a könyvtárak is. Ma már a legtöbb könyvtárban biztosítanak öltözőszekrényt a beiratkozott olvasóknak, a hosszabb-rövidebb időre érkező vendégeknek, ezek használata pedig kötelező is.

Keressen minket bizalommal, és rendeljen öltözőszekrényt könyvtárba is! Termékeink között többféle öltözőszekrény között válogathat, és reméljük Ön is megtalálja azt a típust, ami ideális lehet mind méretében, mind anyagában, mind pedig elosztásában. Kulcs segítségével zárható, pénzbedobással működő zárak, fémből készült tárolók, sok rekeszes, vagy nagyobb méretű öltözőszekrények. Melyikre van szüksége?
Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és rendeljen könyvtárba is hasznos, nélkülözhetetlen öltözőszekrényeket!

...vissza az előző oldalra

Tovább a referenciák oldalra
Termékkategóriák