Betöltés...

Utcai Kerékpártároló BIKE-5

A kerékpártároló felállítható parkokba, utcákra, iskolák, egyetemek udvarában, köztereken, történelmi központokban, szupermarketek, vállalkozások és közintézmények előtt.
Ideális ahhoz, hogy kerékpárját  biztonságban hagyhassa
5 db. kerékpár számára rendelkezik férőhellyel.

A kültéri kerékpártároló felépítő elemei:

  • fém váz

A biztonságos kerékpártárolók fém elemeinek kivitelezése:
A termék elektrosztatikus mezőben festett.

A parki kerékpártárolók rendszerinti színei:

  • RAL 9005 (matt fekete)
  • RAL 7016 (antracit)

Speciális megrendelések esetén, felár ellenében bármilyen RAL színre festhetőek.(a mennyiséget is figyelembe véve)

Az 5 férőhelyes kerékpártároló méretei:

  • Magasság: 500 mm
  • Szélesség: 500 mm
  • Hosszúság: 2000 mm
  • Acélcső átmérője: 26,9 mm
  • Csővastagság: 2,6 mm
  • Szög: 50 x 50 / 5 mm
  • Széles acél: 60 x 8 mm

A kerékpártartók súlya:  70 kg

A stílusos kerékpártároló rögzítése:
A rögzítés a talpak lecsavarozása által történik

A hasznos kerékpártároló szállítási határideje és díja:
A modern kerékpártároló, a megrendeléstől számított, 1- 4 héten belül szállítódik (a színtől, a mennyiségtől és a raktár rendelkezésétől függően)
A szállítási díj a mennyiségtől és a súlytól függ

ParaméterÉrték
Termékkategória: Kerékpártartók
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 56 100 HUF

Színvonalas közvilágítás igényes kültéri lámpaoszlopok segítségével!

kültéri lámpaoszlopok A lakott területekről nem hiányozhatnak a fények sem, a közvilágítás által megvilágított utcák, terek és parkok biztonságosabbakká válnak. A közvilágítás egyik eszköze a köztéri lámpa, amit kültéri lámpaoszlopok emelnek a magasba. A kültéri lámpaoszlopok a mi termékkínálatunkban is megtalálhatóak.

Forduljon bizalommal a cégünkhöz és válogasson közterületekre szánt vagy országutak, autóutak mentén felállítható kültéri lámpaoszlopaink közül! Igyekszünk minden igényt kiszolgálni és változatos stílusban tervezett lámpaoszlopokat kínálni eladásra. A kültéri lámpaoszlopok lehetnek klasszikus, régi időket idéző modellek, amik egyúttal díszítő funkciót is betöltenek. Ezek a modellek készülhetnek öntöttvasból vagy lehetnek egyedi, fa lámpaoszlopok is. Az ilyen lámpaoszlopok nem illenek mindenhová, ezt jól tudjuk, ezért modern megjelenésű modelleket is gyártunk. A horganyzott acél vagy alumínium kültéri lámpaoszlopok autóutak vagy közutak világításáról gondoskodnak.
Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén és ismerje meg a kültéri lámpaoszlopokat termékkínálatunkból!

Ideális tárolók: öltözőszekrények

Ideális tárolók: öltözőszekrények Fitnesztermek, uszodák, edzőtermek, sportpályák, vagy éppen iskolák, munkahelyek; egy öltözőszekrény minden hasonló helyen jól jön. Praktikus és biztonságos módját nyújtja annak, hogy a személyes holmikat tárolhassák benne a vendégek. Egy öltözőszekrény ott is jól jön, ahol nincs szükség a kabátra, nem tudjuk hová rakni a táskát. Ilyenek a könyvtárak is. Ma már a legtöbb könyvtárban biztosítanak öltözőszekrényt a beiratkozott olvasóknak, a hosszabb-rövidebb időre érkező vendégeknek, ezek használata pedig kötelező is.

Keressen minket bizalommal, és rendeljen öltözőszekrényt könyvtárba is! Termékeink között többféle öltözőszekrény között válogathat, és reméljük Ön is megtalálja azt a típust, ami ideális lehet mind méretében, mind anyagában, mind pedig elosztásában. Kulcs segítségével zárható, pénzbedobással működő zárak, fémből készült tárolók, sok rekeszes, vagy nagyobb méretű öltözőszekrények. Melyikre van szüksége?
Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és rendeljen könyvtárba is hasznos, nélkülözhetetlen öltözőszekrényeket!

...vissza az előző oldalra

Tovább a referenciák oldalra
Termékkategóriák