Betöltés...

A parkoló a többfunkciós. A konstrukció lehetővé teszi, hogy a rekeszeket nagyobb szegmensekké alakítsa. Nagyon jól néz ki a külső és az épületen belül. Lehetőség van az állványok rögzítésére a talajra és a falra is. Működnek nyilvános helyeken, játszótereken, tereken, parkolókon vagy a bolt előtt.

pozíciók száma - 5
Teljes hossz - 206 cm
Teljes magasság - 30 cm
Teljes szélesség - 47 cm

Telepítés
A termék állandó rögzítésre alkalmas a talajhoz vagy szabadon álló csavarozással.

Az állvány csavarozásának lehetősége a talajra vagy a falra.

Minimálisan rendelhető mennyiség: 6 db

ParaméterÉrték
Termékkategória: Kerékpártartók
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 0 HUF

Ideális tárolók: öltözőszekrények

Ideális tárolók: öltözőszekrények Fitnesztermek, uszodák, edzőtermek, sportpályák, vagy éppen iskolák, munkahelyek; egy öltözőszekrény minden hasonló helyen jól jön. Praktikus és biztonságos módját nyújtja annak, hogy a személyes holmikat tárolhassák benne a vendégek. Egy öltözőszekrény ott is jól jön, ahol nincs szükség a kabátra, nem tudjuk hová rakni a táskát. Ilyenek a könyvtárak is. Ma már a legtöbb könyvtárban biztosítanak öltözőszekrényt a beiratkozott olvasóknak, a hosszabb-rövidebb időre érkező vendégeknek, ezek használata pedig kötelező is.

Keressen minket bizalommal, és rendeljen öltözőszekrényt könyvtárba is! Termékeink között többféle öltözőszekrény között válogathat, és reméljük Ön is megtalálja azt a típust, ami ideális lehet mind méretében, mind anyagában, mind pedig elosztásában. Kulcs segítségével zárható, pénzbedobással működő zárak, fémből készült tárolók, sok rekeszes, vagy nagyobb méretű öltözőszekrények. Melyikre van szüksége?
Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és rendeljen könyvtárba is hasznos, nélkülözhetetlen öltözőszekrényeket!

...vissza az előző oldalra

Tovább a referenciák oldalra
Termékkategóriák