Betöltés...

Speciálisan úgy tervezték, hogy mágneses kártyával dolgozzon. Ez a kártya megegyezhet a sportlétesítmény tagjainak kártyáival.
Önálló elektronikus kódzár a szekrényekhez. Ez a zár a közkedvelt Tronic Plus továbbfejlesztése, és további újabb szekrénykezelési lehetőségeket kínál. A zár összes tulajdonsága (egy- és többfelhasználós felhasználói üzemmódok, piros LED jel zárt helyzetjelző, hangjelzés hangerő, automatikus nyitási idő, felhasználói és mester kódok stb.) Ezek egyszerűen megváltoztatható az elektronikus beállítási gomb használatával.
A magasabb szintű biztonság biztosítása érdekében a Tronic PRO elektronikus mester kulcssal van ellátva.
JELLEMZŐK
-   Nedves környezetben is használható
-  4-jegyű felhasználói kód
-  5 jegyű master kód
-  Több- és egy felhasználói változat választható
-  Az elemek kimerülését a készülék jelzi
-  Menedzseri szoftver
-  Automatikus nyitási idő
-  Piros LED jel zárt helyzetben
- Akusztikus jelerősség (nagy - alacsony hangerő)

ParaméterÉrték
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 0 HUF
Tovább a referenciák oldalra

Óvárosi környezetbe a legjobb választás a kandeláber!

kandeláberek Hazánkban szerencsére sok olyan város található, aminek hangulatos óvárosa van. Budapesten kívül jó példa erre Eger, Sopron, Kőszeg, Szombathely, Győr, de például Pécs vagy Szeged belvárosa is említésre méltó. Felújításra természetesen az ilyen helyeken is szükség van, azonban fontos, hogy megőrizzük a hangulatukat. Ebben nagy szerepet játszanak az olyan utcabútorok, mint például a kandeláberek.

A modern stílusú lámpaoszlopok az óvárosi környezettől teljesen elütnek, tájidegennek hatnak, ezért érdemes inkább a régies megjelenésű, díszes kandeláberek közül válogatni. Ezek segítenek megőrizni a belváros hangulatát, hogy az ott sétálók könnyebben el tudják képzelni, hogy milyen lehetett ott az élet 100 évvel ezelőtt.

Amennyiben kandelábereket szeretne beszerezni, keressen fel minket bizalommal! Cégünk széles választékkal és kedvező árakkal várja ügyfeleit, ráadásul nálunk egy helyről rendelhet meg minden utcabútort. Nézzen körül honlapunkon, és, ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Termékkategóriák