Betöltés...

A termék súlya: 40 kg.

Hossz: 186 cm / Szélesség: 65 cm / Magasság 80 cm.
Benchpad
Porszórt alumínium lábak, 
Fa: hegyi fenyő, trópusi fa vagy kanadai borovi
Lehetőség van arra, hogy az ügyfél kérésére más anyagok felhasználására a gyártáshoz az egyes profilok további megerősítésére
Horganyzott acél csavarok
Lehetséges 2000 mm hosszúságban is rendelni
Garancia: 1 év.
A pad rendszeres karbantartása megnöveli az élettartamát., ami segít a padok tökéletes állapotában fenntartására sok éven át.

ParaméterÉrték
Státusz: Új termékek
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 77 900 HUF

Ideális tárolók: öltözőszekrények

Ideális tárolók: öltözőszekrények Fitnesztermek, uszodák, edzőtermek, sportpályák, vagy éppen iskolák, munkahelyek; egy öltözőszekrény minden hasonló helyen jól jön. Praktikus és biztonságos módját nyújtja annak, hogy a személyes holmikat tárolhassák benne a vendégek. Egy öltözőszekrény ott is jól jön, ahol nincs szükség a kabátra, nem tudjuk hová rakni a táskát. Ilyenek a könyvtárak is. Ma már a legtöbb könyvtárban biztosítanak öltözőszekrényt a beiratkozott olvasóknak, a hosszabb-rövidebb időre érkező vendégeknek, ezek használata pedig kötelező is.

Keressen minket bizalommal, és rendeljen öltözőszekrényt könyvtárba is! Termékeink között többféle öltözőszekrény között válogathat, és reméljük Ön is megtalálja azt a típust, ami ideális lehet mind méretében, mind anyagában, mind pedig elosztásában. Kulcs segítségével zárható, pénzbedobással működő zárak, fémből készült tárolók, sok rekeszes, vagy nagyobb méretű öltözőszekrények. Melyikre van szüksége?
Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és rendeljen könyvtárba is hasznos, nélkülözhetetlen öltözőszekrényeket!

...vissza az előző oldalra

Tovább a referenciák oldalra
Termékkategóriák