Betöltés...

A finoman díszített, retro stílusú modell, amely tökéletes illik mind a történelmi és a modern környezetbe is. A belső térben is jól néz ki. Az eredeti kialakítás az ülés kényelmét és a magas színvonalú kivitelezést szolgálja. Az öntöttvas és fa kombinációja nemcsak jól néz ki, hanem évekig garantálja a tartósságot.

Méretek
Hosszúság: 170 cm.
Mélység:       60 cm.
Magasság - 71 cm.
Ülésszélesség - 40 cm.
Ülésmagasság - 40 cm.

Telepítés
A talplemezen keresztűl dűbelezéssel.

Választható faanyag színek:

  • Mahagóni
  • Tikfa szín

Szállítás: a megrendeléstől számíított 5 -14 nap
Szétszerelt állapotban szállítjuk.
Minimális rendelhető mennyiség: 6 db

Garancia: 1 év

Árak:
6 db feletti mennyiség esetén 51120 Ft+Áfa
10-15 db feletti mennyiség esetén 48300 Ft+Áfa

ParaméterÉrték
Termékkategória: Közkedvelt padok
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 51 120 HUF

Ideális tárolók: öltözőszekrények

Ideális tárolók: öltözőszekrények Fitnesztermek, uszodák, edzőtermek, sportpályák, vagy éppen iskolák, munkahelyek; egy öltözőszekrény minden hasonló helyen jól jön. Praktikus és biztonságos módját nyújtja annak, hogy a személyes holmikat tárolhassák benne a vendégek. Egy öltözőszekrény ott is jól jön, ahol nincs szükség a kabátra, nem tudjuk hová rakni a táskát. Ilyenek a könyvtárak is. Ma már a legtöbb könyvtárban biztosítanak öltözőszekrényt a beiratkozott olvasóknak, a hosszabb-rövidebb időre érkező vendégeknek, ezek használata pedig kötelező is.

Keressen minket bizalommal, és rendeljen öltözőszekrényt könyvtárba is! Termékeink között többféle öltözőszekrény között válogathat, és reméljük Ön is megtalálja azt a típust, ami ideális lehet mind méretében, mind anyagában, mind pedig elosztásában. Kulcs segítségével zárható, pénzbedobással működő zárak, fémből készült tárolók, sok rekeszes, vagy nagyobb méretű öltözőszekrények. Melyikre van szüksége?
Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és rendeljen könyvtárba is hasznos, nélkülözhetetlen öltözőszekrényeket!

...vissza az előző oldalra

Tovább a referenciák oldalra
Friss blogbejegyzések
Termékkategóriák