Betöltés...

A funkcionalitás, az esztétika és a kényelem jellemzi. Rendkívül egyszerű forma, esztétikus pad, amely jól működik az oktatási épületek közelében, az iskolai udvarokon, parkokban vagy játszótereken. Ez a modell mindenütt működik, ahol az alkalmazott megoldások funkcionalitása és tartóssága számít.
PARAMÉTEREK
A pad hossza - 182 cm
A pad szélessége 55 cm
A pad magassága - 60 cm
Az ülés hossza 170 cm
Az ülés szélessége - 46 cm
Ülésmagasság - 42 cm

Választható faanyag színek:

  • mahagoni
  • tíkfa
  • Minimálisan rendelhető mennyiség 8 db, szállítás díjtalan.
  • Szállítási határidő: kb 1.5 - 2 hét
ParaméterÉrték
Termékkategória: Közkedvelt padok
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 49 300 HUF
Tovább a referenciák oldalra

Óvárosi környezetbe a legjobb választás a kandeláber!

kandeláberek Hazánkban szerencsére sok olyan város található, aminek hangulatos óvárosa van. Budapesten kívül jó példa erre Eger, Sopron, Kőszeg, Szombathely, Győr, de például Pécs vagy Szeged belvárosa is említésre méltó. Felújításra természetesen az ilyen helyeken is szükség van, azonban fontos, hogy megőrizzük a hangulatukat. Ebben nagy szerepet játszanak az olyan utcabútorok, mint például a kandeláberek.

A modern stílusú lámpaoszlopok az óvárosi környezettől teljesen elütnek, tájidegennek hatnak, ezért érdemes inkább a régies megjelenésű, díszes kandeláberek közül válogatni. Ezek segítenek megőrizni a belváros hangulatát, hogy az ott sétálók könnyebben el tudják képzelni, hogy milyen lehetett ott az élet 100 évvel ezelőtt.

Amennyiben kandelábereket szeretne beszerezni, keressen fel minket bizalommal! Cégünk széles választékkal és kedvező árakkal várja ügyfeleit, ráadásul nálunk egy helyről rendelhet meg minden utcabútort. Nézzen körül honlapunkon, és, ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Termékkategóriák