Betöltés...

Egy klasszikus szemetes. Esztétikus és szilárd konstrukciója tökéletesen illeszkedik a városi terekhez, parkokhozk és klasszikus épületekhez. Ezt a szemetest választva biztosak lehetünk benne, hogy érdekes, klasszikus, környezetbe jól illeszkedő formát hozunk létre.

Jellemzői
Teljes magasság - 81 cm
Kapacitás - 30 L
A tartály magassága - 51 cm
A tartály átmérője - 28 cm
Hamutartó - RENDELHETŐ hozzá

Választható színek: mahagóni vagy tölgy

Telepítés
Dűbelezhető, de lehet szabadon álló is

Árak

6 db feletti mennyiség esetén 43450 Ft+Áfa

10 db feletti mennyiség esetén 41360 Ft+Áfa

Minimálisan rendelhető mennyiség: 6 db

ParaméterÉrték
Termékkategória: Közkedvelt szemetesek
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 43 450 HUF

Ideális tárolók: öltözőszekrények

Ideális tárolók: öltözőszekrények Fitnesztermek, uszodák, edzőtermek, sportpályák, vagy éppen iskolák, munkahelyek; egy öltözőszekrény minden hasonló helyen jól jön. Praktikus és biztonságos módját nyújtja annak, hogy a személyes holmikat tárolhassák benne a vendégek. Egy öltözőszekrény ott is jól jön, ahol nincs szükség a kabátra, nem tudjuk hová rakni a táskát. Ilyenek a könyvtárak is. Ma már a legtöbb könyvtárban biztosítanak öltözőszekrényt a beiratkozott olvasóknak, a hosszabb-rövidebb időre érkező vendégeknek, ezek használata pedig kötelező is.

Keressen minket bizalommal, és rendeljen öltözőszekrényt könyvtárba is! Termékeink között többféle öltözőszekrény között válogathat, és reméljük Ön is megtalálja azt a típust, ami ideális lehet mind méretében, mind anyagában, mind pedig elosztásában. Kulcs segítségével zárható, pénzbedobással működő zárak, fémből készült tárolók, sok rekeszes, vagy nagyobb méretű öltözőszekrények. Melyikre van szüksége?
Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és rendeljen könyvtárba is hasznos, nélkülözhetetlen öltözőszekrényeket!

...vissza az előző oldalra

Tovább a referenciák oldalra
Termékkategóriák