Betöltés...

Városi, Kültéri Információs Kijelző Panel 501-S

A városi, köztéri üdvözlőtábla az Ön igényeinek megfelelően különbözőképpen alkalmazható.
Felállítható közintézmények, múzeumok, templomok, éttermek, teraszok, szállodák és panziók elé.

A díszes reklámtábla felépítő elemei:

  • acélcső
  • öntöttvas dekoratív elem
  • hirdetőtábla bádoglemezből  
  • VILLA lámpatest

Megj.: Glob lámpatestet is választhat, ebben az esetben a VILLA lámpatest ára levonódik és hozzáadódik a panel árához a Glob lámpatest ára.

Az információs tábla fém elemeinek kivitelezése:
A termék fém elemei elektrosztatikus mezőben vannak festve.

A kültéri lámpatesttel rendelkező reklámhordozó rendszerinti színei:

  • RAL 9005 (matt fekete)
  • RAL 7016 (antracit)

Speciális megrendelésre, többletköltség ellenében illetve a megrendelendő mennyiség függvényében bármilyen más  RAL színt választhat.

Az utcai cégtábla méretei:
Reklámtábla:

  • Hosszúság: 750 mm
  • Magasság:  300 mm
  • Vastagság: 4 mm

Világítótest:

  • Magasság: 600 mm

Súly 35 kg
Kérésre a hirdető méretei hozzáigazíthatóak igényeihez.(többletköltség)

Az információs tábla rögzítése: a tábla hozzárögzítődik a falhoz 4 dűbelcsavar segítségével.(az ár nem tartalmazza a rögzítő csavarokat)

Az 501-S kültéri, lámpatestes kijelző panel szállítási határideje és díja:
A hirdető, a megrendeléstől számítva, 5-20 munkanapon belül szállítódik (a színtől, mennyiségtől és a raktár rendelkezésétől függ)
A hirdető szállítási díja a mennyiségtől és súlytól függ

Szétszerelt állapotban szállítjuk

Több részlet megtudása céljából ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!

Anyag: Fém és öntöttvas
Panel magasság (mm): 300
Panel hossza (mm): 750
Rögzítés: Mechanikusan
Stílus: Klasszikus
Súly (kg): 35

 

ParaméterÉrték
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 81 840 HUF

Színvonalas közvilágítás igényes kültéri lámpaoszlopok segítségével!

kültéri lámpaoszlopok A lakott területekről nem hiányozhatnak a fények sem, a közvilágítás által megvilágított utcák, terek és parkok biztonságosabbakká válnak. A közvilágítás egyik eszköze a köztéri lámpa, amit kültéri lámpaoszlopok emelnek a magasba. A kültéri lámpaoszlopok a mi termékkínálatunkban is megtalálhatóak.

Forduljon bizalommal a cégünkhöz és válogasson közterületekre szánt vagy országutak, autóutak mentén felállítható kültéri lámpaoszlopaink közül! Igyekszünk minden igényt kiszolgálni és változatos stílusban tervezett lámpaoszlopokat kínálni eladásra. A kültéri lámpaoszlopok lehetnek klasszikus, régi időket idéző modellek, amik egyúttal díszítő funkciót is betöltenek. Ezek a modellek készülhetnek öntöttvasból vagy lehetnek egyedi, fa lámpaoszlopok is. Az ilyen lámpaoszlopok nem illenek mindenhová, ezt jól tudjuk, ezért modern megjelenésű modelleket is gyártunk. A horganyzott acél vagy alumínium kültéri lámpaoszlopok autóutak vagy közutak világításáról gondoskodnak.
Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén és ismerje meg a kültéri lámpaoszlopokat termékkínálatunkból!

Ideális tárolók: öltözőszekrények

Ideális tárolók: öltözőszekrények Fitnesztermek, uszodák, edzőtermek, sportpályák, vagy éppen iskolák, munkahelyek; egy öltözőszekrény minden hasonló helyen jól jön. Praktikus és biztonságos módját nyújtja annak, hogy a személyes holmikat tárolhassák benne a vendégek. Egy öltözőszekrény ott is jól jön, ahol nincs szükség a kabátra, nem tudjuk hová rakni a táskát. Ilyenek a könyvtárak is. Ma már a legtöbb könyvtárban biztosítanak öltözőszekrényt a beiratkozott olvasóknak, a hosszabb-rövidebb időre érkező vendégeknek, ezek használata pedig kötelező is.

Keressen minket bizalommal, és rendeljen öltözőszekrényt könyvtárba is! Termékeink között többféle öltözőszekrény között válogathat, és reméljük Ön is megtalálja azt a típust, ami ideális lehet mind méretében, mind anyagában, mind pedig elosztásában. Kulcs segítségével zárható, pénzbedobással működő zárak, fémből készült tárolók, sok rekeszes, vagy nagyobb méretű öltözőszekrények. Melyikre van szüksége?
Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és rendeljen könyvtárba is hasznos, nélkülözhetetlen öltözőszekrényeket!

...vissza az előző oldalra

Tovább a referenciák oldalra
Termékkategóriák