Betöltés...

Öntöttvas-Fém Városi, Kültéri Információs Kijelző Panel 58

A városi, köztéri üdvözlőtábla az Ön igényeinek megfelelően különbözőképpen alkalmazható.

Az utcai reklámtábla felépítő elemei:

  • fém keret
  • 2 öntöttvas dekoratív elem
  • hirdetőtábla bádoglemezből

A díszes cégtábla fém elemeinek kivitelezése:
A termék fém elemei elektrosztatikus mezőben vannak festve.

A köztéri reklámhordozó rendszerinti színei:

  • RAL 9005 (matt fekete)
  • RAL 7016 (antracit)

Speciális megrendelésre, többletköltség ellenében illetve a megrendelendő mennyiség függvényében bármilyen más  RAL színt választhat.

Az öntöttvas-fém reklámhordozó méretei:
Hirdető:

  • Hosszúság: 1150 mm
  • Magasság:  250 mm

Összméret:

  • Magasság: 750 mm
  • Hosszúság: 1370 mm

Kérésre a hirdető méretei hozzáigazíthatóak igényeihez.(többletköltség)

Az információs tábla rögzítése: a tábla hozzárögzítődik a falhoz 4 dűbelcsavar segítségével.(az ár nem tartalmazza a rögzítő csavarokat)

A kültéri kijelző panel szállítási határideje és díja:
A hirdető, a megrendeléstől számítva, 5-20 munkanapon belül szállítódik (a színtől, mennyiségtől és a raktár rendelkezésétől függ)
A hirdető szállítási díja a mennyiségtől és súlytól függ

Szétszerelt állapotban szállítjuk

Több részlet megtudása céljából ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!

Hosszúság (mm): 1370
Szélesség (mm): 750
Anyag: Fém és öntöttvas
Panel magasság (mm): 250
Panel hossza (mm): 1150
Rögzítés: Mechanikusan
Stílus: Klasszikus
Súly (kg): 40

 

Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 58 080 HUF

Színvonalas közvilágítás igényes kültéri lámpaoszlopok segítségével!

kültéri lámpaoszlopok A lakott területekről nem hiányozhatnak a fények sem, a közvilágítás által megvilágított utcák, terek és parkok biztonságosabbakká válnak. A közvilágítás egyik eszköze a köztéri lámpa, amit kültéri lámpaoszlopok emelnek a magasba. A kültéri lámpaoszlopok a mi termékkínálatunkban is megtalálhatóak.

Forduljon bizalommal a cégünkhöz és válogasson közterületekre szánt vagy országutak, autóutak mentén felállítható kültéri lámpaoszlopaink közül! Igyekszünk minden igényt kiszolgálni és változatos stílusban tervezett lámpaoszlopokat kínálni eladásra. A kültéri lámpaoszlopok lehetnek klasszikus, régi időket idéző modellek, amik egyúttal díszítő funkciót is betöltenek. Ezek a modellek készülhetnek öntöttvasból vagy lehetnek egyedi, fa lámpaoszlopok is. Az ilyen lámpaoszlopok nem illenek mindenhová, ezt jól tudjuk, ezért modern megjelenésű modelleket is gyártunk. A horganyzott acél vagy alumínium kültéri lámpaoszlopok autóutak vagy közutak világításáról gondoskodnak.
Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén és ismerje meg a kültéri lámpaoszlopokat termékkínálatunkból!

Ideális tárolók: öltözőszekrények

Ideális tárolók: öltözőszekrények Fitnesztermek, uszodák, edzőtermek, sportpályák, vagy éppen iskolák, munkahelyek; egy öltözőszekrény minden hasonló helyen jól jön. Praktikus és biztonságos módját nyújtja annak, hogy a személyes holmikat tárolhassák benne a vendégek. Egy öltözőszekrény ott is jól jön, ahol nincs szükség a kabátra, nem tudjuk hová rakni a táskát. Ilyenek a könyvtárak is. Ma már a legtöbb könyvtárban biztosítanak öltözőszekrényt a beiratkozott olvasóknak, a hosszabb-rövidebb időre érkező vendégeknek, ezek használata pedig kötelező is.

Keressen minket bizalommal, és rendeljen öltözőszekrényt könyvtárba is! Termékeink között többféle öltözőszekrény között válogathat, és reméljük Ön is megtalálja azt a típust, ami ideális lehet mind méretében, mind anyagában, mind pedig elosztásában. Kulcs segítségével zárható, pénzbedobással működő zárak, fémből készült tárolók, sok rekeszes, vagy nagyobb méretű öltözőszekrények. Melyikre van szüksége?
Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és rendeljen könyvtárba is hasznos, nélkülözhetetlen öltözőszekrényeket!

...vissza az előző oldalra

Tovább a referenciák oldalra
Termékkategóriák