Betöltés...

Optimális terület méret: variálható

Gyakorlatvégző helyek száma: 130

Minimális helyigény: 625 m2

A legjobb minőségű anyagokból készűlt csúcsminőségű termék.

Telepítéshez szükséges: beton alap

Rögzítendő talpak száma: 130

Korosztály: 15 éves feletti

Használata a következőkre ajánlott: erősítés, nyújtás, fitness

Kivitel: extrém körülményeknek ellenáló horganyzás plusz porfestés
Színek: a RAL skála szerint választható

Garancia: a gyártási származó hibákra 26 év, egyéb esetben 2 év

Minőségi tanúsítvány: EN 16:630 (TUV)

Szállítás: 6 hét

ParaméterÉrték

Ideális tárolók: öltözőszekrények

Ideális tárolók: öltözőszekrények Fitnesztermek, uszodák, edzőtermek, sportpályák, vagy éppen iskolák, munkahelyek; egy öltözőszekrény minden hasonló helyen jól jön. Praktikus és biztonságos módját nyújtja annak, hogy a személyes holmikat tárolhassák benne a vendégek. Egy öltözőszekrény ott is jól jön, ahol nincs szükség a kabátra, nem tudjuk hová rakni a táskát. Ilyenek a könyvtárak is. Ma már a legtöbb könyvtárban biztosítanak öltözőszekrényt a beiratkozott olvasóknak, a hosszabb-rövidebb időre érkező vendégeknek, ezek használata pedig kötelező is.

Keressen minket bizalommal, és rendeljen öltözőszekrényt könyvtárba is! Termékeink között többféle öltözőszekrény között válogathat, és reméljük Ön is megtalálja azt a típust, ami ideális lehet mind méretében, mind anyagában, mind pedig elosztásában. Kulcs segítségével zárható, pénzbedobással működő zárak, fémből készült tárolók, sok rekeszes, vagy nagyobb méretű öltözőszekrények. Melyikre van szüksége?
Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és rendeljen könyvtárba is hasznos, nélkülözhetetlen öltözőszekrényeket!

...vissza az előző oldalra

Tovább a referenciák oldalra
Termékkategóriák