Betöltés...

- Extrudált alumíniumból készül.

Az oszlop a következő részekből áll:
- rögzítő talp (mely az oszlophoz van hegesztve)
- ajtónyílással ellátott oszlop
- 1 konzol (kar) WR 9/2 típusú

Az oszlop méretei:
- magassága: 7500 mm,
- rögzítő talp 320 x 320 x 8 mm 
- a konzol magassága 2100 mm, szélessége 1230 mm

- Az alumínium oszlopok festése anódizálással vagy a RAL színkód alapján történik. 
- Az oszlopok csak rendelésre készülnek.
- Az oszlop ára nem foglalja magába a lámpatestet.

ParaméterÉrték
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 150 667 HUF

Ideális tárolók: öltözőszekrények

Ideális tárolók: öltözőszekrények Fitnesztermek, uszodák, edzőtermek, sportpályák, vagy éppen iskolák, munkahelyek; egy öltözőszekrény minden hasonló helyen jól jön. Praktikus és biztonságos módját nyújtja annak, hogy a személyes holmikat tárolhassák benne a vendégek. Egy öltözőszekrény ott is jól jön, ahol nincs szükség a kabátra, nem tudjuk hová rakni a táskát. Ilyenek a könyvtárak is. Ma már a legtöbb könyvtárban biztosítanak öltözőszekrényt a beiratkozott olvasóknak, a hosszabb-rövidebb időre érkező vendégeknek, ezek használata pedig kötelező is.

Keressen minket bizalommal, és rendeljen öltözőszekrényt könyvtárba is! Termékeink között többféle öltözőszekrény között válogathat, és reméljük Ön is megtalálja azt a típust, ami ideális lehet mind méretében, mind anyagában, mind pedig elosztásában. Kulcs segítségével zárható, pénzbedobással működő zárak, fémből készült tárolók, sok rekeszes, vagy nagyobb méretű öltözőszekrények. Melyikre van szüksége?
Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és rendeljen könyvtárba is hasznos, nélkülözhetetlen öltözőszekrényeket!

...vissza az előző oldalra

Tovább a referenciák oldalra
Friss blogbejegyzések
Termékkategóriák