Betöltés...

Kocka formájú, porszórt acéllemezből készült  alaptámasszal ellátott ülőke. Megrendelésre készül gránit és márvány anyagból is. Az oszlop alakja és méretei kettős célúak, ülőkének és térelzárónak is használható. Kérésre az oszlop belső betonblokkból is kapható.

Kivitel: porszórt acél, corten acél , rozsdamentes acél, gránit vagy márvány.

Rögzítés: acélhorgonyon keresztül

Ár porszórt acélból 165330 Ft+Áfa

Minimális rendelhető mennyiség 3db

ParaméterÉrték
Termékkategória: Monolitikus kőpadok
Státusz: Új termékek
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 165 330 HUF
Tovább a referenciák oldalra

Óvárosi környezetbe a legjobb választás a kandeláber!

kandeláberek Hazánkban szerencsére sok olyan város található, aminek hangulatos óvárosa van. Budapesten kívül jó példa erre Eger, Sopron, Kőszeg, Szombathely, Győr, de például Pécs vagy Szeged belvárosa is említésre méltó. Felújításra természetesen az ilyen helyeken is szükség van, azonban fontos, hogy megőrizzük a hangulatukat. Ebben nagy szerepet játszanak az olyan utcabútorok, mint például a kandeláberek.

A modern stílusú lámpaoszlopok az óvárosi környezettől teljesen elütnek, tájidegennek hatnak, ezért érdemes inkább a régies megjelenésű, díszes kandeláberek közül válogatni. Ezek segítenek megőrizni a belváros hangulatát, hogy az ott sétálók könnyebben el tudják képzelni, hogy milyen lehetett ott az élet 100 évvel ezelőtt.

Amennyiben kandelábereket szeretne beszerezni, keressen fel minket bizalommal! Cégünk széles választékkal és kedvező árakkal várja ügyfeleit, ráadásul nálunk egy helyről rendelhet meg minden utcabútort. Nézzen körül honlapunkon, és, ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Termékkategóriák