Betöltés...

Utcai Parki Állókút 606

Ezen egyedi állókút ideális parkok, utcák berendezése számára.

 Az elbűvölő ivókút elemei:

  • kúttest
  • dekoratív elem

Az igényes vízforrás fém elemeinek kivitelezése:
A termék elemei poliészter festékkel elektrosztatikus mezőben vannak festve, amely magas szintű védelmet biztosít a felületeknek.

A játszótéri díszes kút rendszerinti színei:

  • RAL 9005 (matt fekete)
  • RAL 7016 (antracit)

Speciális megrendelésre, többletköltség ellenében illetve a megrendelendő mennyiség függvényében bármilyen más  RAL színt választhat.

Az utcai kút méretei:

  • Magasság: 800 mm
  • Átmérő: 570 mm
  • Szélesség: 270 mm
  • Súly: 56 kg.

Az utcai, parki, sétatéri kút szállítási határideje és díja:
A 606 ivókút, a megrendeléstől számítva, 1 munkanap után szállítódik, ha a raktár rendelkezik vele, vagy 2-10 munkanap után, ha legyártást igényel.
Az ivókút szállítási díja a súlytól és mennyiségtől függ.

Megj.:
Vízköpő nincs beleértve a kút árába.

Magasság (mm): 800
Maximális Átmérő (mm): 570
Alap max. átmérője (mm): 270
Anyag: Teljesen egészében öntöttvas
Rögzítés: Mechanikusan
Stílus: Klasszikus
Súly (kg): 56
ParaméterÉrték
Magasság (mm):800
Maximális Átmérő (mm):570
Alap max. átmérője (mm):270
Anyag:Teljesen öntöttvas
RögzítésMechanikusan
Stílus:Klasszikus
Súly (kg):56
Termékkategória: Öntöttvas kutak
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 101 640 HUF

Színvonalas közvilágítás igényes kültéri lámpaoszlopok segítségével!

kültéri lámpaoszlopok A lakott területekről nem hiányozhatnak a fények sem, a közvilágítás által megvilágított utcák, terek és parkok biztonságosabbakká válnak. A közvilágítás egyik eszköze a köztéri lámpa, amit kültéri lámpaoszlopok emelnek a magasba. A kültéri lámpaoszlopok a mi termékkínálatunkban is megtalálhatóak.

Forduljon bizalommal a cégünkhöz és válogasson közterületekre szánt vagy országutak, autóutak mentén felállítható kültéri lámpaoszlopaink közül! Igyekszünk minden igényt kiszolgálni és változatos stílusban tervezett lámpaoszlopokat kínálni eladásra. A kültéri lámpaoszlopok lehetnek klasszikus, régi időket idéző modellek, amik egyúttal díszítő funkciót is betöltenek. Ezek a modellek készülhetnek öntöttvasból vagy lehetnek egyedi, fa lámpaoszlopok is. Az ilyen lámpaoszlopok nem illenek mindenhová, ezt jól tudjuk, ezért modern megjelenésű modelleket is gyártunk. A horganyzott acél vagy alumínium kültéri lámpaoszlopok autóutak vagy közutak világításáról gondoskodnak.
Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén és ismerje meg a kültéri lámpaoszlopokat termékkínálatunkból!

Ideális tárolók: öltözőszekrények

Ideális tárolók: öltözőszekrények Fitnesztermek, uszodák, edzőtermek, sportpályák, vagy éppen iskolák, munkahelyek; egy öltözőszekrény minden hasonló helyen jól jön. Praktikus és biztonságos módját nyújtja annak, hogy a személyes holmikat tárolhassák benne a vendégek. Egy öltözőszekrény ott is jól jön, ahol nincs szükség a kabátra, nem tudjuk hová rakni a táskát. Ilyenek a könyvtárak is. Ma már a legtöbb könyvtárban biztosítanak öltözőszekrényt a beiratkozott olvasóknak, a hosszabb-rövidebb időre érkező vendégeknek, ezek használata pedig kötelező is.

Keressen minket bizalommal, és rendeljen öltözőszekrényt könyvtárba is! Termékeink között többféle öltözőszekrény között válogathat, és reméljük Ön is megtalálja azt a típust, ami ideális lehet mind méretében, mind anyagában, mind pedig elosztásában. Kulcs segítségével zárható, pénzbedobással működő zárak, fémből készült tárolók, sok rekeszes, vagy nagyobb méretű öltözőszekrények. Melyikre van szüksége?
Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és rendeljen könyvtárba is hasznos, nélkülözhetetlen öltözőszekrényeket!

...vissza az előző oldalra

Tovább a referenciák oldalra
Termékkategóriák