Betöltés...

Utcai Parki Állókút FORBAN 1A

Az ivókút 3/8-as PUSH nyomógombos csappal van felszerelve mely a vízhasználat szempontjából biztosítja  annak környezetbarát voltát.

 Az egyedi állókút felépítő elemei:

  • kúttest
  • 3/8-as PUSH nyomógombos csap

Az igényes vízforrás fém elemeinek kivitelezése:
A termék elemei poliészter festékkel elektrosztatikus mezőben vannak festve, amely magas szintű védelmet biztosít a felületeknek.

A parki díszes kút rendszerinti színei:

  • RAL 9005 (matt fekete)
  • RAL 7016 (antracit)

Opcionális-Vízcsapos Vízforrás:
Többletköltség ellenében illetve a megrendelendő mennyiség függvényében bármilyen más  RAL színt választhat.

Az utcai kút méretei:

  • Magasság: 830 mm
  • Kifolyási Tartály átmérője: 380 mm
  • Kútalap átmérője: 220 mm
  • Kifolyási Tartály mélysége: 60 mm

Az utcai, parki, sétatéri kút szállítási határideje:
 A parki kút a megrendeléstől számítva 7-21 munkanapon belül szállítódik (a mennyiségtől, a színtől és a raktár rendelkezésétől függően)

Magasság (mm): 830
Maximális Átmérő (mm): 380
Alap max. átmérője (mm): 220
Anyag: Teljesen öntöttvas
Rögzítés: Betonozás
Stílus: Klasszikus

 

ParaméterÉrték
Termékkategória: Öntöttvas kutak
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 81 180 HUF

Ideális tárolók: öltözőszekrények

Ideális tárolók: öltözőszekrények Fitnesztermek, uszodák, edzőtermek, sportpályák, vagy éppen iskolák, munkahelyek; egy öltözőszekrény minden hasonló helyen jól jön. Praktikus és biztonságos módját nyújtja annak, hogy a személyes holmikat tárolhassák benne a vendégek. Egy öltözőszekrény ott is jól jön, ahol nincs szükség a kabátra, nem tudjuk hová rakni a táskát. Ilyenek a könyvtárak is. Ma már a legtöbb könyvtárban biztosítanak öltözőszekrényt a beiratkozott olvasóknak, a hosszabb-rövidebb időre érkező vendégeknek, ezek használata pedig kötelező is.

Keressen minket bizalommal, és rendeljen öltözőszekrényt könyvtárba is! Termékeink között többféle öltözőszekrény között válogathat, és reméljük Ön is megtalálja azt a típust, ami ideális lehet mind méretében, mind anyagában, mind pedig elosztásában. Kulcs segítségével zárható, pénzbedobással működő zárak, fémből készült tárolók, sok rekeszes, vagy nagyobb méretű öltözőszekrények. Melyikre van szüksége?
Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és rendeljen könyvtárba is hasznos, nélkülözhetetlen öltözőszekrényeket!

...vissza az előző oldalra

Tovább a referenciák oldalra
Friss blogbejegyzések
Termékkategóriák