Betöltés...

Utcai Parki Állókút ZARGA

Ezen egyedi állókút ideális parkok, utcák berendezése számára.
Az ivókút 3/8-as nyomógombfészkes csappal van felszerelve mely a vízhasználat szempontjából biztosítja  annak környezetbarát voltát.

 Az öntöttvas kút felépítő elemei:

  • kúttest
  • 3/8-as nyomógombfészkes csap(beleértve az árba)

Az igényes vízforrás fém elemeinek kivitelezése:
A termék elemei poliészter festékel elektrosztatikus mezőben vannak festve, amely magas szintű védelmet biztosit a felületekre.

A parki díszes kút rendszerinti színei:

  • RAL 9005 (matt fekete)
  • RAL 7016 (antracit)

Opcionális-Vízköpős Vízforrás:
Speciális megrendelésre, többletköltség ellenében illetve a megrendelendő mennyiség függvényében bármilyen más  RAL színt választhat.

Az utcai kút méretei:

  • Magasság: 800 mm
  • Átmérő: 570 mm / 270 mm
  • Súly: 56 kg.

Az utcai, parki, sétatéri kút szállítási határideje és díja:
A tündöklő ZARGA ivókút, a megrendeléstől számítva, 1 munkanap után szállítódik, ha a raktár rendelkezik vele, vagy 2-10 munkanap után, ha le kell gyártani.
Az ivókút szállítási díja a súlytól és mennyiségtől függ.

Magasság (mm): 800
Maximális Átmérő (mm): 570
Alap max. átmérője (mm): 270
Anyag: Teljesen öntöttvas
Rögzítés: Mechanikusan
Stílus: Klasszikus
Súly (kg): 57

 

ParaméterÉrték
Termékkategória: Öntöttvas kutak
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 160 380 HUF

Ideális tárolók: öltözőszekrények

Ideális tárolók: öltözőszekrények Fitnesztermek, uszodák, edzőtermek, sportpályák, vagy éppen iskolák, munkahelyek; egy öltözőszekrény minden hasonló helyen jól jön. Praktikus és biztonságos módját nyújtja annak, hogy a személyes holmikat tárolhassák benne a vendégek. Egy öltözőszekrény ott is jól jön, ahol nincs szükség a kabátra, nem tudjuk hová rakni a táskát. Ilyenek a könyvtárak is. Ma már a legtöbb könyvtárban biztosítanak öltözőszekrényt a beiratkozott olvasóknak, a hosszabb-rövidebb időre érkező vendégeknek, ezek használata pedig kötelező is.

Keressen minket bizalommal, és rendeljen öltözőszekrényt könyvtárba is! Termékeink között többféle öltözőszekrény között válogathat, és reméljük Ön is megtalálja azt a típust, ami ideális lehet mind méretében, mind anyagában, mind pedig elosztásában. Kulcs segítségével zárható, pénzbedobással működő zárak, fémből készült tárolók, sok rekeszes, vagy nagyobb méretű öltözőszekrények. Melyikre van szüksége?
Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és rendeljen könyvtárba is hasznos, nélkülözhetetlen öltözőszekrényeket!

...vissza az előző oldalra

Tovább a referenciák oldalra
Friss blogbejegyzések
Termékkategóriák