Betöltés...

Egy robosztus, de elegáns szemetes, egyszerű formájú, mégis változatos kivitel. Az elülső acélszerkezetben egy zárható, csuklós ajtó található a vágott rozsdamentes acélból, porszórt fémlemezből vagy fa burkolattal készűl. Az acél tartály része kivehető. Lehetőség van a két térfogatú változat egyikének kiválasztására is, és végül, de nem utolsósorban a tető tetejére integrált hamutartóval. A kollekcióban elérhető másik változat egy három részből álló szelektív hulladékgyűjtő. Hasonló módon rendelhető kisállat hulladékgyűjtővel 
 vagy egy külön hamutartóval is.
A horganyzott acél tartószerkezetet porfestéssel készűl. A szemetes alsó részén négy lyuk van az alaphoz való rögzítés megkönnyítésére.
Alapméret: 406 x 350 x x 900 mm
Kapacitás: 50; 60 és 90 l lehet

ParaméterÉrték
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 0 HUF
Tovább a referenciák oldalra

Óvárosi környezetbe a legjobb választás a kandeláber!

kandeláberek Hazánkban szerencsére sok olyan város található, aminek hangulatos óvárosa van. Budapesten kívül jó példa erre Eger, Sopron, Kőszeg, Szombathely, Győr, de például Pécs vagy Szeged belvárosa is említésre méltó. Felújításra természetesen az ilyen helyeken is szükség van, azonban fontos, hogy megőrizzük a hangulatukat. Ebben nagy szerepet játszanak az olyan utcabútorok, mint például a kandeláberek.

A modern stílusú lámpaoszlopok az óvárosi környezettől teljesen elütnek, tájidegennek hatnak, ezért érdemes inkább a régies megjelenésű, díszes kandeláberek közül válogatni. Ezek segítenek megőrizni a belváros hangulatát, hogy az ott sétálók könnyebben el tudják képzelni, hogy milyen lehetett ott az élet 100 évvel ezelőtt.

Amennyiben kandelábereket szeretne beszerezni, keressen fel minket bizalommal! Cégünk széles választékkal és kedvező árakkal várja ügyfeleit, ráadásul nálunk egy helyről rendelhet meg minden utcabútort. Nézzen körül honlapunkon, és, ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Termékkategóriák