Betöltés...

Az innovatív láncfeszítő rendszer amellyel rendkívül könnyű elkülöníteni a külömböző tereket és a rendezvényeken lévő embereket. A termék egyes elemei kombinálhatók egymással, attól függően, hogy milyen helyiségekre és körülményekre van szükség, ahol az összeszerelést végezzük.

PARAMÉTEREI
Teljes magasság - 100 cm
Teljes szélesség - 6 cm

Elérhető változatok

  • Egy soros lánccal
  • Két soros lánccal

Telepítés
A termék alkalmas betonba rögzítéshez.
Lánc felhelyezése az oszlop belsejébe egy megfelelően íves zárócsappal történik.

ParaméterÉrték
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 0 HUF

Ideális tárolók: öltözőszekrények

Ideális tárolók: öltözőszekrények Fitnesztermek, uszodák, edzőtermek, sportpályák, vagy éppen iskolák, munkahelyek; egy öltözőszekrény minden hasonló helyen jól jön. Praktikus és biztonságos módját nyújtja annak, hogy a személyes holmikat tárolhassák benne a vendégek. Egy öltözőszekrény ott is jól jön, ahol nincs szükség a kabátra, nem tudjuk hová rakni a táskát. Ilyenek a könyvtárak is. Ma már a legtöbb könyvtárban biztosítanak öltözőszekrényt a beiratkozott olvasóknak, a hosszabb-rövidebb időre érkező vendégeknek, ezek használata pedig kötelező is.

Keressen minket bizalommal, és rendeljen öltözőszekrényt könyvtárba is! Termékeink között többféle öltözőszekrény között válogathat, és reméljük Ön is megtalálja azt a típust, ami ideális lehet mind méretében, mind anyagában, mind pedig elosztásában. Kulcs segítségével zárható, pénzbedobással működő zárak, fémből készült tárolók, sok rekeszes, vagy nagyobb méretű öltözőszekrények. Melyikre van szüksége?
Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és rendeljen könyvtárba is hasznos, nélkülözhetetlen öltözőszekrényeket!

...vissza az előző oldalra

Tovább a referenciák oldalra
Friss blogbejegyzések
Termékkategóriák