Betöltés...

A Hévíz termékcsaládunk egy a köztéri bútorok kínálatában tapasztalható hiányt hivatott betölteni. 
Fejlesztése során, nem tekintettük fő szempontnak az egyéb gyártók alapelveit - mint pl. egyszerű gyárthatóság, olcsó alapanyagok,
közepes minőségű felületkezelés stb.
Számunkra e területen nem volt elfogatható érv az „olcsósítás”.
Mindenképpen, kiváló minőségű, tartós termék volt a cél, mely formavilágával és összetételével is jövőbemutató gyártmányt fémjelez.
Szerkezeteink alapját, nagy szilárdságú, ALUMÍNIUM ötvözet képezi, amely minden szempontból, korunk egyik legkeresettebb alapanyaga. Ma már nem ritka, hogy híd, daru és egyéb speciális követelményeket támasztó elemek is ebből az anyagból készülnek. Az autóiparban már évtizedek óta, sikeresen használják.
Terveink megvalósításának elsődleges szempontja volt az átlátható, letisztult formavilág, mely társul az egyszerű, „építőkocka” elvén összeállítható elemekkel.
Jellemző tehát, hogy az utasváró könnyedén variálható elemekből áll, mely számtalan variációt tesz lehetővé kompromisszumok nélkül. Ebből adódóan
speciális igényeket is képes kielégíteni.

Felépítmény:

 • extra masszív, alumínium vázszerkezet
 • rozsdamentes kötő és rögzítőelemek
 • porfestett, mikrostruktúr felület, alap vagy egyedi színekben (jó kopás, és karcállósággal)
 • trapézlemez tetőfedés
 • rejtett, hátoldali esővíz-elvezetés
 • 8mm edzett, víztiszta, biztonsági üvegezés a hátoldalon
 • telepítőkonzolok járószint alatt 10cm (egyéb méret is megoldható

A  4000 x 2500 x 1600 mm-es ( SZÉxMAxMÉ) buszváró ára oldalfal nélkül 1.072.000 Ft+Áfa

Az 1900 mm széles pad ára 99.450 Ft+Áfa/db

Az 1405x2300 mm-es oldalfal ára 192.100 Ft+Áfa/db

Opcionálisan választható alkatrészek és szolgáltatások:

 • Rendehető 3 - 4 - 5 és 6 egységes kivitelben is
 • teljes mélységű oldalfal, jobb és bal oldalon
 • keskeny oldalfal, jobb és bal oldalon
 • négyszemélyes ülőpad (max. 2db szerelhető)
 • hátoldalak üvegezésére egyedi grafikák készíthetők, savmaratással, fóliázással, szitázással
 •  Médiatábla - többféle kivitel
 • SMART Konzol - USB töltőcsatlakozó, WiFi, interaktív utasinformáció
 • Beton alapok elkészítése
 • Helyszíni telepítés

 

ParaméterÉrték
Termékkategória: Utasvárók, buszvárók
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 0 HUF
Tovább a referenciák oldalra

Városfejlesztésbe fog? Kezdje az új kerékpártárolók kihelyezésénél!

kerékpártárolók Egy kis felújítást tervez a városában annak érdekében, hogy élhetőbbé és korszerűbbé tegye a lakói számára? Az apróbb változtatások is tudnak jelentős eredményeket hozni. A kerékpártárolók számának növelése is egy ilyen újítás lehet. A nagyobb településeken is megfigyelhető, hogy egyre többen döntenek a kétkerekű mellett, a több bicikli pedig több kerékpártárolót igényel.

Az általunk forgalmazott utcabútorok és kiegészítők között kerékpártárolók is helyet kaptak. Méretben, stílusban és kialakításban is ideális, sokféle igényt kielégítő kerékpártárolók elérhetőek nálunk, méghozzá nagyon kedvező árakon. A kerékpártárolók tervezésénél arra törekedtek a tervezők, hogy minden szempontból védelmet biztosítsanak a bicikliknek, így bizonyos típusok fedettek is.

Ha ilyen új tárolókat képzelt az utcákra, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen bővebb felvilágosítást tőlünk utcabútorainkról, kiegészítőinkről!

Óvárosi környezetbe a legjobb választás a kandeláber!

kandeláberek Hazánkban szerencsére sok olyan város található, aminek hangulatos óvárosa van. Budapesten kívül jó példa erre Eger, Sopron, Kőszeg, Szombathely, Győr, de például Pécs vagy Szeged belvárosa is említésre méltó. Felújításra természetesen az ilyen helyeken is szükség van, azonban fontos, hogy megőrizzük a hangulatukat. Ebben nagy szerepet játszanak az olyan utcabútorok, mint például a kandeláberek.

A modern stílusú lámpaoszlopok az óvárosi környezettől teljesen elütnek, tájidegennek hatnak, ezért érdemes inkább a régies megjelenésű, díszes kandeláberek közül válogatni. Ezek segítenek megőrizni a belváros hangulatát, hogy az ott sétálók könnyebben el tudják képzelni, hogy milyen lehetett ott az élet 100 évvel ezelőtt.

Amennyiben kandelábereket szeretne beszerezni, keressen fel minket bizalommal! Cégünk széles választékkal és kedvező árakkal várja ügyfeleit, ráadásul nálunk egy helyről rendelhet meg minden utcabútort. Nézzen körül honlapunkon, és, ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Termékkategóriák