Betöltés...

Párna háttámlával, műanyag paddal, karfa állvánnyal, 2 üléses paddal
Nyilvános helyiségekbe, várótermekbe, folyosókre ajánlott. A pad szélesség  145 cm , mélysége 62 cm, magassága 82,7 cm,  ülésmagasság 47,7 cm, a háttámla 35 cm magasságú, a kartámasz 20 cm. A fém része lakkozott festékszerkezetű alumínium - az ülés és háttámla tartós polipropilénből készűl és a háttámlák felülete csúszásgátló és könnyen fertőtleníthető. A  kartámasz fémszerkezete műanyag alátéttel van ellátva, Szín választható. Minőségi tanúsítvány EN 13761, EN 1728, EN 1022, EN 15373.

Minimálisan rendelhető mennyiség: 5 garnitúra

ParaméterÉrték
Termékkategória: Várótermi padok
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 70 850 HUF

Ideális tárolók: öltözőszekrények

Ideális tárolók: öltözőszekrények Fitnesztermek, uszodák, edzőtermek, sportpályák, vagy éppen iskolák, munkahelyek; egy öltözőszekrény minden hasonló helyen jól jön. Praktikus és biztonságos módját nyújtja annak, hogy a személyes holmikat tárolhassák benne a vendégek. Egy öltözőszekrény ott is jól jön, ahol nincs szükség a kabátra, nem tudjuk hová rakni a táskát. Ilyenek a könyvtárak is. Ma már a legtöbb könyvtárban biztosítanak öltözőszekrényt a beiratkozott olvasóknak, a hosszabb-rövidebb időre érkező vendégeknek, ezek használata pedig kötelező is.

Keressen minket bizalommal, és rendeljen öltözőszekrényt könyvtárba is! Termékeink között többféle öltözőszekrény között válogathat, és reméljük Ön is megtalálja azt a típust, ami ideális lehet mind méretében, mind anyagában, mind pedig elosztásában. Kulcs segítségével zárható, pénzbedobással működő zárak, fémből készült tárolók, sok rekeszes, vagy nagyobb méretű öltözőszekrények. Melyikre van szüksége?
Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és rendeljen könyvtárba is hasznos, nélkülözhetetlen öltözőszekrényeket!

...vissza az előző oldalra

Tovább a referenciák oldalra
Termékkategóriák