Loading...

A Tronic+ kártyás változata.

Egy- és többfelhasználós használati lehetőség.

A Tronic MIFARE® a legszélesebb körben elismert RFID technológiának köszönhetően lehetővé teszi az öltözőszekrények teljes ellenőrzését. A Tronic MIFARE® opcionális kezelőszoftverrel és asztali olvasóval rendelkezik. Ez a teljes megoldás lehetővé teszi a létesítménygazdák számára a címkék távolról történő létrehozását / törlését, a felhasználás időtartamának korlátozását / ellenőrzését, az utolsó események leolvasását, a szekrény számát, az akkumulátor töltöttségi szintjét, a felhasználói azonosítót stb.
A zár összes paramétere (több- és egy felhasználói üzemmódok, piros LED jel zárt pozíció, hangjelzés hangerő, automatikus nyitási idő, felhasználói és master címkék stb.) Könnyen programozható az elektronikus beállítói kártya használatával.
A Tronic MIFARE® legfeljebb 5 master kártyával és 50 felhasználói kártyával zárható. Bár integrálható a legtöbb meglévő hozzáférési ellenőrzésbe is.

JELLEMZŐK:
MIFARE Classic® technológia, 1k 4k 13,56 Mhz
Egy- és többfelhasználói változat
Létesítmény kezelő kártya
5 mester kártya
Nedves környezetben ( pl. uszoda ) is ajánlott
Elem kimerülésének  jelzése
4 db standard AA elem
Automatikus nyitási idő
Piros LED jelzés zárt helyzetben
Hang jelzés szint (magas - alacsony hangerő)

Egyéb:

Javasoljuk, hogy évente egyszer cserélje az elemeket a zárak jó  állapotának biztosítása érdekében. Hosszú idő elteltével az elemek romolhatnak és károsíthatják a zárat, különösen meleg hőmérsékleten.
Ne tisztítsa a zárakat tisztítószerekkel sósavat vagy lugot tartalmazó korrozív tisztítószerekkel, különösen a fém részeknél.

Működése az alábbi videón megtekinthető:

https://www.youtube.com/watch?v=m0vZYz7cK0A

ParaméterÉrték

Ajánlat (információ) kérés

Tovább a referenciák oldalra