Betöltés...

TÖRTÉNETÜNK

Az ABA-SZER FÉMBÚTOR KFT Magyarország egyik legjelentősebb utcabútorok, köztéri- és kerti bútorok gyártásával és forgalmazásával foglalkozó cége. Vállalkozásunkat 18 éve alapítottuk, szakembereink nagy tapasztalattal és több évtizedes szakmai múlttal rendelkeznek. Önkormányzatokat, kivitelezőket, viszonteladókat, beruházókat és üzemeltetőket látunk el termékeinkkel és szolgáltatásainkkal. Miskolcon és Abodon épületek teljes körű feliratozását, feliratok megtervezését, cégtáblákat, közületi táblákat, rozsdamentes acélból kivágott betűket és számokat valamint gravírozott, fóliázott táblákat stb. is készítünk.

JÖVŐKÉPÜNK

Célunk, hogy utcabútorok, köztéri- és kerti bútorok gyártása, forgalmazása magas minőségben, széles szín és változatos formaválasztékban valósuljon meg. A típustermékek gyártása mellett az ügyfeleink elképzeléseinek megfelelő egyedi termékek tervezése, gyártása akár helyszíni felméréssel is. Mind a típus és az egyedi tervezésű darabokat a legmagasabb szakmai színvonalon készítsük el.Törekvéseink középpontjában ezért ügyfeleink megelégedettsége áll. Közterek és ezzel bizalmat építünk szakértelemmel, pontossággal, őszinteséggel.

KÜLDETÉSÜNK

Ügyfeleinkért dolgozunk. Küldetésünk, hogy partnereink üzleti sikereihez hozzájáruljunk. Vállalkozásunk főleg az építőiparnak, önkormányzatoknak, sportlétesítményeknek, szállodaiparnak, irodaházaknak, üzleteknek és áruházaknak szállít melegen hengerelt acélipari, öntöttvas-, lakatosipari és kovácsoltvas termékeket, valamint import/export és nagykereskedelmi tevékenységet folytatunk. A nemzetközi szakmai trendekre tekintettel új megoldásokat ajánlunk partnereink beruházásaihoz és már meglévő üzleteik folyamatos korszerűsítéseihez. Minden vállalkozó célja, hogy az élvonalba kerüljön, fejlődjön, gyarapodjon és küldetését beteljesítse, majd új célokkal telve további álmait megvalósítsa. Törekvéseink ezt a célt szolgálják.

ÉRTÉKEINK

Csúcsminőségű termékeket forgalmazunk és gyártunk, melyek ötvözik a korszerű technológiai megoldásokat és környezettudatosságot, segítve ügyfeleink piaci stabilitását, versenyképességét. A szakmai felkészültség és a piackövetés nálunk megbízhatósággal párosul és együttműködésre törekvéssel, gyorsasággal, rugalmassággal valamennyi partnerünk megelégedésére. Egy olyan komplex szolgáltatást kínálunk, melyre bátran alapozhatnak azok, akik ezen a területen vállalkoznak/dolgoznak és segítséget várnak munkájukhoz. A gyártás mellett külföldi gyártók hazai képviseletét is ellátjuk. Házhozszállítás az ország egész területén kedvezményes tarifával.

TERMÉKEINK

Utcabútorok: kandeláberek, lámpaoszlopok, falikarok, kültéri lámpatestek, padok, asztalok, kerti ülőgarnitúrák, kutak, szemetesek, köztéri virágtartók, faveremrácsok, kerítéselemek, korlátok, parkolásgátló oszlopok, tájékoztató táblák, zászlótartó, stb.Zárak: pénzbedobós, elektronikus, számkódos, transzponderes, mechanikus szekrény és ajtózárakJátszótéri eszközök: játszóvárak és mindenféle kül- és beltéri eszközökUtasvárók, fedett kerékpártárolók és egyéb tárolókA gyártás mellett külföldi gyártók hazai képviseletét is ellátjuk.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Utcabútorok, köztéri- és kerti bútorok gyártása, forgalmazása magas minőségben, széles szín és változatos formaválasztékban.A típustermékek gyártása mellett az elképzeléseinek megfelelő egyedi termékek tervezése, gyártása akár helyszíni felméréssel is.Mind a típus és az egyedi tervezésű darabokat a legmagasabb szakmai színvonalon készítjük el.Szakszerű csomagolás, szállítás, igény esetén szerelés, telepítés.
Tovább a referenciák oldalra

Szeretne minőségi utca bútorokat készíttetni?

Tekintse meg cégünk ajánlatait vagy érdeklődjön a részletekről elérhetőségeinken!

+36/46 611-736

TERMÉKEINK KAPCSOLAT
Termékkategóriák

Színvonalas közvilágítás igényes kültéri lámpaoszlopok segítségével!

kültéri lámpaoszlopok A lakott területekről nem hiányozhatnak a fények sem, a közvilágítás által megvilágított utcák, terek és parkok biztonságosabbakká válnak. A közvilágítás egyik eszköze a köztéri lámpa, amit kültéri lámpaoszlopok emelnek a magasba. A kültéri lámpaoszlopok a mi termékkínálatunkban is megtalálhatóak.

Forduljon bizalommal a cégünkhöz és válogasson közterületekre szánt vagy országutak, autóutak mentén felállítható kültéri lámpaoszlopaink közül! Igyekszünk minden igényt kiszolgálni és változatos stílusban tervezett lámpaoszlopokat kínálni eladásra. A kültéri lámpaoszlopok lehetnek klasszikus, régi időket idéző modellek, amik egyúttal díszítő funkciót is betöltenek. Ezek a modellek készülhetnek öntöttvasból vagy lehetnek egyedi, fa lámpaoszlopok is. Az ilyen lámpaoszlopok nem illenek mindenhová, ezt jól tudjuk, ezért modern megjelenésű modelleket is gyártunk. A horganyzott acél vagy alumínium kültéri lámpaoszlopok autóutak vagy közutak világításáról gondoskodnak.
Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén és ismerje meg a kültéri lámpaoszlopokat termékkínálatunkból!

Ideális tárolók: öltözőszekrények

Ideális tárolók: öltözőszekrények Fitnesztermek, uszodák, edzőtermek, sportpályák, vagy éppen iskolák, munkahelyek; egy öltözőszekrény minden hasonló helyen jól jön. Praktikus és biztonságos módját nyújtja annak, hogy a személyes holmikat tárolhassák benne a vendégek. Egy öltözőszekrény ott is jól jön, ahol nincs szükség a kabátra, nem tudjuk hová rakni a táskát. Ilyenek a könyvtárak is. Ma már a legtöbb könyvtárban biztosítanak öltözőszekrényt a beiratkozott olvasóknak, a hosszabb-rövidebb időre érkező vendégeknek, ezek használata pedig kötelező is.

Keressen minket bizalommal, és rendeljen öltözőszekrényt könyvtárba is! Termékeink között többféle öltözőszekrény között válogathat, és reméljük Ön is megtalálja azt a típust, ami ideális lehet mind méretében, mind anyagában, mind pedig elosztásában. Kulcs segítségével zárható, pénzbedobással működő zárak, fémből készült tárolók, sok rekeszes, vagy nagyobb méretű öltözőszekrények. Melyikre van szüksége?
Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és rendeljen könyvtárba is hasznos, nélkülözhetetlen öltözőszekrényeket!

...vissza az előző oldalra