Betöltés...

Utasvárók, buszvárók az utasok számára! Kényelem és védelem!

utasvárók, buszvárókA tömegközlekedés kényelmét az utasvárók, buszvárók minősége is nagy mértékben befolyásolja. Minden megállóban fontos elhelyezni olyan utasvárókat, buszvárókat, amik biztosítják a várakozó utasok számára, hogy az időjárás elől védve legyenek és le is tudjanak ülni, amíg nem érkezik meg a menetrend szerinti járat.

A modern utasvárók, buszvárók jellemzője a korszerű alapanyag, ami lehet üveg, acél, polikarbonát vagy alumínium, illetve fa is. Ezek az alapanyagok formatervezett kivitelben egyszerre adnak igényes és biztonságos építményt, ami időtálló és ellenálló is egyben. Több ember számára is elegendő helyet, álló-és ülőhelyet is biztosítaniuk kell, szélvédett és eső védett formában.

Az utasvárók, buszvárók tekintetében széles kínálattal tudunk szolgálni ügyfeleinknek, vidékre és városba is. Keressen minket bizalommal, ha szeretné felújítani a település megállóit! Kérjen részletes felvilágosítást termékeinkről a honlapunkon található elérhetőségeken! Rövidesen elküldjük Önnek a személyre szóló árajánlatot!

Utasvárók, buszvárók a várakozók kényelmére!

utasvárókA tömegközlekedés utasbaráttá tehető, ha a részletekre is ügyelünk. A buszokkal, trolikkal, villamosokkal közlekedő utasoknak nemcsak a járműveken van szüksége színvonalas környezetre, de a járművekre való várakozás közben is.

Sok helyen a megállót csak a kihelyezett tábla vagy a felfestés jelzi, na és az utasvárók és buszvárók hiánya. Pedig egy szép, új és modern utasvárót vagy buszvárót minden megálló, illetve minden utas megérdemel. Azt mondhatjuk, hogy a döntést illetően a határ szinte csak a csillagos ég. Erről Ön is meggyőződhet, ha a termék kínálatunkat szemügyre veszi.

Az utasvárók és buszvárók legújabb, modern változataiból rendelhet, ha a környezetében szüksége van néhány új modellre. Az erős üvegből, időjárásálló fémből, kényelmes padokkal és támaszkodókkal felszerelt utasvárók és buszvárók minden igénynek eleget tesznek. Védenek az erős napfénytől, széltől, esőtől, komfortos helyszínt nyújtanak a várakozóknak és egyes modellek még reklámfelületekkel is el vannak látva.

Ismerje meg ajánlatunkat és érdeklődjön termékeinkről az elérhetőségeink egyikén!

A kül- és beltéri tornaeszközök, edzőparkok előnyeiről röviden

kül- és beltéri tornaeszközökA sportolás lehetősége mindenki számára adott, lehet mozogni edzőteremben, otthon vagy szabadtéren is, egyedül vagy csoportosan. Napjainkban nagy népszerűségnek örvendenek a kül- és beltéri tornaeszközök is, melyek legnagyobb előnye, hogy az elhelyezésükből adódóan bárki használhatja őket, bármikor. Parkok, játszóterek, konditermek, hotelek, cégek területén, illetve azok szomszédságában állnak a sportolni vágyók rendelkezésére.

kül- és beltéri tornaeszközök sokszínűek, ezért változatos edzőteret lehet összeállítani velük kardió, ügyességi, saját testsúlyos feladatok gyakorlására. Nemcsak felnőttek, hanem gyerekek is használatba vehetik őket. A közösség, a vendégek, kollégák mind közösen tudják használni, amikor csak akarják vagy alkalmuk nyílik rá, bizonyos helyeken térítésmentesen.

kül- és beltéri tornaeszközök jó lehetőséget kínálnak a közös sportolásra, közösség építésre, az egészséges életmód fenntartására. Szabadtéren, beltéren egyaránt jól ki lehet őket használni, tartósak és esztétikusak. Ismerje meg Ön is termékeinket!

Városfejlesztésbe fog? Kezdje az új kerékpártárolók kihelyezésénél!

kerékpártárolók Egy kis felújítást tervez a városában annak érdekében, hogy élhetőbbé és korszerűbbé tegye a lakói számára? Az apróbb változtatások is tudnak jelentős eredményeket hozni. A kerékpártárolók számának növelése is egy ilyen újítás lehet. A nagyobb településeken is megfigyelhető, hogy egyre többen döntenek a kétkerekű mellett, a több bicikli pedig több kerékpártárolót igényel.

Az általunk forgalmazott utcabútorok és kiegészítők között kerékpártárolók is helyet kaptak. Méretben, stílusban és kialakításban is ideális, sokféle igényt kielégítő kerékpártárolók elérhetőek nálunk, méghozzá nagyon kedvező árakon. A kerékpártárolók tervezésénél arra törekedtek a tervezők, hogy minden szempontból védelmet biztosítsanak a bicikliknek, így bizonyos típusok fedettek is.

Ha ilyen új tárolókat képzelt az utcákra, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen bővebb felvilágosítást tőlünk utcabútorainkról, kiegészítőinkről!

Óvárosi környezetbe a legjobb választás a kandeláber!

kandeláberek Hazánkban szerencsére sok olyan város található, aminek hangulatos óvárosa van. Budapesten kívül jó példa erre Eger, Sopron, Kőszeg, Szombathely, Győr, de például Pécs vagy Szeged belvárosa is említésre méltó. Felújításra természetesen az ilyen helyeken is szükség van, azonban fontos, hogy megőrizzük a hangulatukat. Ebben nagy szerepet játszanak az olyan utcabútorok, mint például a kandeláberek.

A modern stílusú lámpaoszlopok az óvárosi környezettől teljesen elütnek, tájidegennek hatnak, ezért érdemes inkább a régies megjelenésű, díszes kandeláberek közül válogatni. Ezek segítenek megőrizni a belváros hangulatát, hogy az ott sétálók könnyebben el tudják képzelni, hogy milyen lehetett ott az élet 100 évvel ezelőtt.

Amennyiben kandelábereket szeretne beszerezni, keressen fel minket bizalommal! Cégünk széles választékkal és kedvező árakkal várja ügyfeleit, ráadásul nálunk egy helyről rendelhet meg minden utcabútort. Nézzen körül honlapunkon, és, ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Termékkategóriák