Betöltés...

Tegyük komfortossá a közösségi parkokat kültéri padokkal!

kültéri padok A fővárosban és az ország más településein nagy igény van a közösségi parkok kialakítására. Ennek az önkormányzatok igyekeznek eleget tenni, azonban ahhoz, hogy ezek a terek népszerűek legyenek, és az emberek szívesen töltsék ott szabadidejüket, a komfort megteremtéséről nem szabad megfeledkezni. Ehhez mindenképp szükség lesz kültéri padokra.

Előfordul, hogy egy park azért válik népszerűtlenné a létrehozatala vagy felújítása után, mert hiányoznak a kültéri padok, vagy pedig olyan állapotban vannak, hogy az emberek nem szívesen használják őket. A megfelelő állapotú kültéri padok egyszerűen nélkülözhetetlenek a közösségi parkokból, hiszen egy hosszú séta vagy más tevékenység után szükség van arra, hogy az ember megpihenhessen egy kicsit.

A választékunkban kapható kültéri padok megbízhatóak, hosszú távon kiszolgálják az embereket, ezért érdemes berendezéseink mellett döntenie. Hamarosan itt a nyár, tegye vonzóvá a területet, pótolja vagy cserélje le a már meglévő, elhasználódott ülőalkalmatosságokat! A vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Színvonalas közvilágítás igényes kültéri lámpaoszlopok segítségével!

kültéri lámpaoszlopok A lakott területekről nem hiányozhatnak a fények sem, a közvilágítás által megvilágított utcák, terek és parkok biztonságosabbakká válnak. A közvilágítás egyik eszköze a köztéri lámpa, amit kültéri lámpaoszlopok emelnek a magasba. A kültéri lámpaoszlopok a mi termékkínálatunkban is megtalálhatóak.

Forduljon bizalommal a cégünkhöz és válogasson közterületekre szánt vagy országutak, autóutak mentén felállítható kültéri lámpaoszlopaink közül! Igyekszünk minden igényt kiszolgálni és változatos stílusban tervezett lámpaoszlopokat kínálni eladásra. A kültéri lámpaoszlopok lehetnek klasszikus, régi időket idéző modellek, amik egyúttal díszítő funkciót is betöltenek. Ezek a modellek készülhetnek öntöttvasból vagy lehetnek egyedi, fa lámpaoszlopok is. Az ilyen lámpaoszlopok nem illenek mindenhová, ezt jól tudjuk, ezért modern megjelenésű modelleket is gyártunk. A horganyzott acél vagy alumínium kültéri lámpaoszlopok autóutak vagy közutak világításáról gondoskodnak.
Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén és ismerje meg a kültéri lámpaoszlopokat termékkínálatunkból!

Ideális tárolók: öltözőszekrények

Ideális tárolók: öltözőszekrények Fitnesztermek, uszodák, edzőtermek, sportpályák, vagy éppen iskolák, munkahelyek; egy öltözőszekrény minden hasonló helyen jól jön. Praktikus és biztonságos módját nyújtja annak, hogy a személyes holmikat tárolhassák benne a vendégek. Egy öltözőszekrény ott is jól jön, ahol nincs szükség a kabátra, nem tudjuk hová rakni a táskát. Ilyenek a könyvtárak is. Ma már a legtöbb könyvtárban biztosítanak öltözőszekrényt a beiratkozott olvasóknak, a hosszabb-rövidebb időre érkező vendégeknek, ezek használata pedig kötelező is.

Keressen minket bizalommal, és rendeljen öltözőszekrényt könyvtárba is! Termékeink között többféle öltözőszekrény között válogathat, és reméljük Ön is megtalálja azt a típust, ami ideális lehet mind méretében, mind anyagában, mind pedig elosztásában. Kulcs segítségével zárható, pénzbedobással működő zárak, fémből készült tárolók, sok rekeszes, vagy nagyobb méretű öltözőszekrények. Melyikre van szüksége?
Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és rendeljen könyvtárba is hasznos, nélkülözhetetlen öltözőszekrényeket!

...vissza az előző oldalra

Termékkategóriák