Betöltés...

MEGRENDELÉS

Megrendeléseket, bármilyen a megrendelésekkel kapcsolatos módosításokat csak írásban ( e-mail, levél stb.) fogadunk  el..

TERMÉKEK GARANCIÁJA ÉS ELADÁS UTÁNI SZOLGÁLTATÁS

A termékekre általában 24 hónapig vállalunk garanciát. A szavatossági és jótállási felelősségre vonatkozó rendelkezések tekintetében, a 117/1991. (IX. 10.) és a 151/2003. (IX. 22.) számú kormányrendeletekben foglaltak az irányadóak.

Amennyiben a átvételkor terméken, törést vagy sérülést észlel a Vevő, akkor azonnal küldje vissza a Feladónak, aki elvégzi a termék cseréjét, megjavítását vagy helyrehozását.

Abban az esetben, amikor a terméket nem lehet sem megjavítani, sem helyrehozni, az Eladó kicseréli egy új termékkel. Abban az esetben, ha a hibáért a gyártó a felelős, a költség az Eladót terheli, ha pedig nem, akkor a Vevőt – lásd a feltételeket a Garancia Bizonyítványon).
Mielőtt a Vevő visszaküldi a sérült terméket, be kell küldenie az Eladónak egy írott reklamációt, postán, faxon vagy email-en.

A Vevő a választ, írott formában fogja megkapni.

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ

A megrendelés beküldésétől számítva általában 1-5 héten belül kapja meg a Vevő a terméket.(mennyiségtől, színtől, típustól függően).
A határidőt a visszaigazoláson megadjuk.

SZÁLLÍTÁSI DÍJ, KÖLTSÉG

A szállítási díj a megrendelt termékek súlyától és térfogatától függ.
A Szállítási Szolgáltatás díját ugyanakkor kell kifizetnie a Vevőnek, mint amikor a megrendelt termékek árát.
A szállító felelős a termékekért, a szolgáltatótól a felhasználóig.

VISSZAKÜLDÉSI ELJÁRÁSMÓD

A termékek átadás-átvétele Viszonteladó vagy annak Vevőjének telephelyén történik, azzal, hogy az ALEX szállítja oda.
Vevő/Viszonteladó köteles, a szállított termék minőségi és mennyiségi vizsgálatát a szállítás napján teljes körűen tételesen elvégezni akár az a) akár a b) akár a c) pontban rögzítettek szerinti helyen történik az átadás.
Amennyiben az átadás-átvétel a c) pontban rögzített helyszínen történik, úgy Viszonteladó köteles gondoskodni arról, hogy az átadás-átvételi eljárás ott is a jelen ÁSZF-ben rögzítettek módon történhessen. Amennyiben ezen kötelezettségének nem tesz eleget úgy felel az ebből eredő károkért, egyéb költségekért.
Amennyiben a szállított termékek nagy mennyisége miatt, a termékek minőségi és mennyiségi vizsgálata a szállítás napján nem végezhető el, úgy Vevő/Viszonteladó köteles a termékek mennyiségi és minőségi vizsgálatát a szállítás napján megkezdeni, és a szállítás napját követő napon teljes körűen és tételesen befejezni.
Amennyiben az átadás-átvétel során az átvevő mennyiségi vagy minőségi hibát észlel, akkor haladéktalanul (de legkésőbb 24 órán belül) köteles erről jegyzőkönyvet írásban felvenni, vagy az átadási-átvételi okmányon a kifogásait tételesen teljes körűen feltüntetni.
Amennyiben a teljesítési hibát az ALEX is megállapítja (a reklamációt a jegyzőkönyv alapján elfogadja), akkor 15 munkanapon belül megkezdi a hiba kijavítását, vagy a termék kicserélését.

A megvásárolt és kifizetett terméket (termékeket) az átvételtől számított 3 napon belül lehet visszaküldeni.
A Vevőnek jogában áll írásban felmondani a megrendelést, ha a termék (melyet fényképpel is bizonyít) nem hasonlít a honlapon szereplő termék leírására vagy fényképére.

A panaszt a Vevő az Eladó alábbi címére küldheti be.

3525 Miskolc Városháztér 5.

Panaszt a következő esetekben lehet beküldeni:

- ha a termék sérült vagy hibás
- ha a megkapott termék különbözik a megrendelt terméktől
- ha nyilvánvaló a különbség a honlapon látható kép és a Vevő által megkapott termék között (beleértve a szín különbségét). Azonban, a weboldal Felhasználási Feltételeivel megegyezően, az összes kép, csak tájékoztató jellegű. A képek megpróbálják minél jobban tükrözni a terméket, amelyet a Vevő majd meg fog kapni, de színek és méretek aránya eltérhetnek a számítógép grafikus programja, illetve a monitor beállítása miatt.

Az előbb bemutatott indokokért a Vevő két megoldás közül választhat:

1.

Az Eladó kicseréli a sérült terméket, amely esetében a Vevőt nem terheli a szállítási költség. Kérjük a Vevőt, hogy a csomagot, kézbesítéskor, a futár előtt vizsgálja meg. Ha a terméken sérülés észlelhető, a Vevő köteles, hogy ezt megemlítse a szállítási értesítőn, és nem kell átvennie a csomagot, hanem azonnal kell értesítenie az Eladót. Utólagos panaszt nem áll módunkban elfogadni, ha átvétel után észlel bármilyen sérülést. Kivitelezési vagy szerelési hibáknál, kérjük a Vevőt, hogy értesítsen bennünket postán, faxon vagy az aba.szer@gmail.com email címen.

2.

 A Vevő visszakapja a teljes befizetett összeget, beleértve a kezelési és a szállítási költségeket is.
A Vevő email-en fogja megkapni az általa választott lehetőséggel járó teendőket.

A MEGRENDELÉS VISSZAMONDÁSA

Azon termékek esetében amelyek megrendelésre kerülnek gyártásba a visszamondás a megrendelést követő 72 órán belül lehetséges.

A TERMÉK VISSZASZÁLLÍTÁSA

- A terméket eredeti csomagolásában kell visszaküldeni.
- Visszaszállításkor a korábbi szállítási költség nem jár vissza a Vevőnek. 
- A pénz visszaküldése ugyanarra a bankszámlára történik, ahonnan a befizetés érkezett.

A termékek nem kárpótlódnak:
- A visszaszállítás oka szubjektív és nem utal a termék jellemzőire vagy minőségére.
- A Vevő meggondolja magát, miután beküldte a megrendelést és kifizette a termék (termékek) árát, abban az esetben, amikor nem lép fel semmilyen feltétel a Visszaküldési Eljárásmódból.
- A cím, amelyet a Vevő használt a megrendelésnél, hibás vagy hiányos volt.

Szállítási költségek

 

Színvonalas közvilágítás igényes kültéri lámpaoszlopok segítségével!

kültéri lámpaoszlopok A lakott területekről nem hiányozhatnak a fények sem, a közvilágítás által megvilágított utcák, terek és parkok biztonságosabbakká válnak. A közvilágítás egyik eszköze a köztéri lámpa, amit kültéri lámpaoszlopok emelnek a magasba. A kültéri lámpaoszlopok a mi termékkínálatunkban is megtalálhatóak.

Forduljon bizalommal a cégünkhöz és válogasson közterületekre szánt vagy országutak, autóutak mentén felállítható kültéri lámpaoszlopaink közül! Igyekszünk minden igényt kiszolgálni és változatos stílusban tervezett lámpaoszlopokat kínálni eladásra. A kültéri lámpaoszlopok lehetnek klasszikus, régi időket idéző modellek, amik egyúttal díszítő funkciót is betöltenek. Ezek a modellek készülhetnek öntöttvasból vagy lehetnek egyedi, fa lámpaoszlopok is. Az ilyen lámpaoszlopok nem illenek mindenhová, ezt jól tudjuk, ezért modern megjelenésű modelleket is gyártunk. A horganyzott acél vagy alumínium kültéri lámpaoszlopok autóutak vagy közutak világításáról gondoskodnak.
Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén és ismerje meg a kültéri lámpaoszlopokat termékkínálatunkból!

Ideális tárolók: öltözőszekrények

Ideális tárolók: öltözőszekrények Fitnesztermek, uszodák, edzőtermek, sportpályák, vagy éppen iskolák, munkahelyek; egy öltözőszekrény minden hasonló helyen jól jön. Praktikus és biztonságos módját nyújtja annak, hogy a személyes holmikat tárolhassák benne a vendégek. Egy öltözőszekrény ott is jól jön, ahol nincs szükség a kabátra, nem tudjuk hová rakni a táskát. Ilyenek a könyvtárak is. Ma már a legtöbb könyvtárban biztosítanak öltözőszekrényt a beiratkozott olvasóknak, a hosszabb-rövidebb időre érkező vendégeknek, ezek használata pedig kötelező is.

Keressen minket bizalommal, és rendeljen öltözőszekrényt könyvtárba is! Termékeink között többféle öltözőszekrény között válogathat, és reméljük Ön is megtalálja azt a típust, ami ideális lehet mind méretében, mind anyagában, mind pedig elosztásában. Kulcs segítségével zárható, pénzbedobással működő zárak, fémből készült tárolók, sok rekeszes, vagy nagyobb méretű öltözőszekrények. Melyikre van szüksége?
Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és rendeljen könyvtárba is hasznos, nélkülözhetetlen öltözőszekrényeket!

...vissza az előző oldalra