Betöltés...

Az oszlop a következő részekből tevődik össze:
- rögzítő talp (mely az oszlophoz van hegesztve)
- 1 lerögzített oszlopelem
- 1 mozgatható oszlopelem

Az oszlop méretei:
- magasság: 9000 mm
- rögzítő talp 400 x 400 x 12 mm
- Az alumínium oszlopok festése anodizálással vagy a RAL színkód alapján történik. 
- Az oszlopok csak rendelésre készülnek.

A mozgatható oszlop a következő előnyökkel rendelkezik:

  •  lámpatest, térfigyelő kamera vagy a projektor  karbantartása vagy kicserélése létra vagy más eszköz igénybevétele nélkül
  •  az oszlop fel- és leemelését egyetlen ember végzi
  •  egyszerű és biztonságos mozgatható berendezés
  •  az oszlop mozgatása egy egyszerű mechanizmussal történik( spirál - kézi vagy csuklós mechanizmussal - vagy hordozható fúrógép segítségével)
  •  alacsony karbantartási költségek - nem kell szakképzett személyzet az oszlop mozgatásához vagy bármilyen emelő gép használata

- Az oszlop ára nem foglalja magába a Magnólia típusú lámpatestet.

Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 214 016 HUF
Tovább a referenciák oldalra

Városfejlesztésbe fog? Kezdje az új kerékpártárolók kihelyezésénél!

kerékpártárolók Egy kis felújítást tervez a városában annak érdekében, hogy élhetőbbé és korszerűbbé tegye a lakói számára? Az apróbb változtatások is tudnak jelentős eredményeket hozni. A kerékpártárolók számának növelése is egy ilyen újítás lehet. A nagyobb településeken is megfigyelhető, hogy egyre többen döntenek a kétkerekű mellett, a több bicikli pedig több kerékpártárolót igényel.

Az általunk forgalmazott utcabútorok és kiegészítők között kerékpártárolók is helyet kaptak. Méretben, stílusban és kialakításban is ideális, sokféle igényt kielégítő kerékpártárolók elérhetőek nálunk, méghozzá nagyon kedvező árakon. A kerékpártárolók tervezésénél arra törekedtek a tervezők, hogy minden szempontból védelmet biztosítsanak a bicikliknek, így bizonyos típusok fedettek is.

Ha ilyen új tárolókat képzelt az utcákra, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen bővebb felvilágosítást tőlünk utcabútorainkról, kiegészítőinkről!

Óvárosi környezetbe a legjobb választás a kandeláber!

kandeláberek Hazánkban szerencsére sok olyan város található, aminek hangulatos óvárosa van. Budapesten kívül jó példa erre Eger, Sopron, Kőszeg, Szombathely, Győr, de például Pécs vagy Szeged belvárosa is említésre méltó. Felújításra természetesen az ilyen helyeken is szükség van, azonban fontos, hogy megőrizzük a hangulatukat. Ebben nagy szerepet játszanak az olyan utcabútorok, mint például a kandeláberek.

A modern stílusú lámpaoszlopok az óvárosi környezettől teljesen elütnek, tájidegennek hatnak, ezért érdemes inkább a régies megjelenésű, díszes kandeláberek közül válogatni. Ezek segítenek megőrizni a belváros hangulatát, hogy az ott sétálók könnyebben el tudják képzelni, hogy milyen lehetett ott az élet 100 évvel ezelőtt.

Amennyiben kandelábereket szeretne beszerezni, keressen fel minket bizalommal! Cégünk széles választékkal és kedvező árakkal várja ügyfeleit, ráadásul nálunk egy helyről rendelhet meg minden utcabútort. Nézzen körül honlapunkon, és, ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Termékkategóriák