Betöltés...

Szentendre fedett  dohányzó.
A fém tartó szerkezet alumíniumból készűl.
Ebben a formátumban, alumínium vázzal, választható RAL színekben porfestve, oldalak, hátfal, homlokfalak 8mm-es edzett üvegből, a tető 10mm-es polikarbonát vagy cseppenésmentes trapézlemez.
A képeken a 4,57 x 2,0 x 2,4 m méretű kivitel látható. 
Szín: a RAL skála szerinti színekben rendelhető.

Ez a termékcsaládunk egy a köztéri bútorok kínálatában tapasztalható hiányt hivatott betölteni. Fejlesztése során, nem tekintettük fő szempontnak az egyéb gyártók alapelveit - mint pl. egyszerű gyárthatóság, olcsó alapanyagok, közepes minőségű felületkezelés stb.
Számunkra e területen nem volt elfogatható érv az „olcsósítás”
Mindenképpen kiváló minőségű, tartós termék volt a cél, mely formavilágával és összetételével is jövőbemutató gyártmányt fémjelez.
Szerkezeteink alapját, tartós, nagy szilárdságú, extra masszív ALUMÍNIUM ötvözet képezi, amely minden szempontból, korunk egyik legkeresettebb alapanyaga. Ma már nem ritka, hogy híd, daru és egyéb speciális követelményeket támasztó elemek is ebből az anyagból készülnek. Az autóiparban már évtizedek óta, sikeresen használják.

Méretek:
A kisebbik mérete:      3200 x 1700 x 2400 mm ( hosszúság x mélység x magasság)
Ára:                               1.180.000 Ft+Áfa/db
 A közepes méretű:    4570 x  2000 x 2400 mm
Ára:                               
A nagy méretű:          4570 x  4000 x 2400 mm
Ára:                               2.978.000 Ft+Áfa/db  
Extra nagy:                 7300 x 3800 x 2400 mm ( 55,6m2 )

Ülőpadok:
- extra masszív alu vázszerkezet
- kényelmes ergomómia
- porfestett, mikrostruktúr felület, jó kopás és karcállósággal
- vandálbiztos kiképzés és szerelhetőség

A 3 személyes alumínium ülőpad méretei (mm):
Szé: 1500;  Mé: 450/580; Ma: 450/840
Ár: 86.500 Ft+Áfa/db
A 4 személyes alumínium ülőpad méretei (mm):
Szé: 1900;  Mé: 450/580; Ma: 450/840
Ár: 114.450 Ft+Áfa

 

ParaméterÉrték
Termékkategória: Fedett dohányzó
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 0 HUF

Ajánlat (információ) kérés

Tovább a referenciák oldalra

A kül- és beltéri tornaeszközök, edzőparkok előnyeiről röviden

kül- és beltéri tornaeszközökA sportolás lehetősége mindenki számára adott, lehet mozogni edzőteremben, otthon vagy szabadtéren is, egyedül vagy csoportosan. Napjainkban nagy népszerűségnek örvendenek a kül- és beltéri tornaeszközök is, melyek legnagyobb előnye, hogy az elhelyezésükből adódóan bárki használhatja őket, bármikor. Parkok, játszóterek, konditermek, hotelek, cégek területén, illetve azok szomszédságában állnak a sportolni vágyók rendelkezésére.

kül- és beltéri tornaeszközök sokszínűek, ezért változatos edzőteret lehet összeállítani velük kardió, ügyességi, saját testsúlyos feladatok gyakorlására. Nemcsak felnőttek, hanem gyerekek is használatba vehetik őket. A közösség, a vendégek, kollégák mind közösen tudják használni, amikor csak akarják vagy alkalmuk nyílik rá, bizonyos helyeken térítésmentesen.

kül- és beltéri tornaeszközök jó lehetőséget kínálnak a közös sportolásra, közösség építésre, az egészséges életmód fenntartására. Szabadtéren, beltéren egyaránt jól ki lehet őket használni, tartósak és esztétikusak. Ismerje meg Ön is termékeinket!

Városfejlesztésbe fog? Kezdje az új kerékpártárolók kihelyezésénél!

kerékpártárolók Egy kis felújítást tervez a városában annak érdekében, hogy élhetőbbé és korszerűbbé tegye a lakói számára? Az apróbb változtatások is tudnak jelentős eredményeket hozni. A kerékpártárolók számának növelése is egy ilyen újítás lehet. A nagyobb településeken is megfigyelhető, hogy egyre többen döntenek a kétkerekű mellett, a több bicikli pedig több kerékpártárolót igényel.

Az általunk forgalmazott utcabútorok és kiegészítők között kerékpártárolók is helyet kaptak. Méretben, stílusban és kialakításban is ideális, sokféle igényt kielégítő kerékpártárolók elérhetőek nálunk, méghozzá nagyon kedvező árakon. A kerékpártárolók tervezésénél arra törekedtek a tervezők, hogy minden szempontból védelmet biztosítsanak a bicikliknek, így bizonyos típusok fedettek is.

Ha ilyen új tárolókat képzelt az utcákra, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen bővebb felvilágosítást tőlünk utcabútorainkról, kiegészítőinkről!

Óvárosi környezetbe a legjobb választás a kandeláber!

kandeláberek Hazánkban szerencsére sok olyan város található, aminek hangulatos óvárosa van. Budapesten kívül jó példa erre Eger, Sopron, Kőszeg, Szombathely, Győr, de például Pécs vagy Szeged belvárosa is említésre méltó. Felújításra természetesen az ilyen helyeken is szükség van, azonban fontos, hogy megőrizzük a hangulatukat. Ebben nagy szerepet játszanak az olyan utcabútorok, mint például a kandeláberek.

A modern stílusú lámpaoszlopok az óvárosi környezettől teljesen elütnek, tájidegennek hatnak, ezért érdemes inkább a régies megjelenésű, díszes kandeláberek közül válogatni. Ezek segítenek megőrizni a belváros hangulatát, hogy az ott sétálók könnyebben el tudják képzelni, hogy milyen lehetett ott az élet 100 évvel ezelőtt.

Amennyiben kandelábereket szeretne beszerezni, keressen fel minket bizalommal! Cégünk széles választékkal és kedvező árakkal várja ügyfeleit, ráadásul nálunk egy helyről rendelhet meg minden utcabútort. Nézzen körül honlapunkon, és, ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Termékkategóriák