Betöltés...

Kerékpártároló, moduláris szerkezetű, csőszerű acéltartóval, fedél polikarbonátból készül, melyet acéllemez bordák és ellenrétegek, valamint a cső alakú acél elülső profilja erősít. A szerkezet lehet egy- vagy kétoldalas, és előnyösen acéllemezen keresztül van rögzítve a vasbeton alaphoz, megfelelő méretű acélhorgonokkal (kérésre) vagy alternatív módon csavarokkal. Az egyoldalas szerkezetet egy húzott acél biztonsági feszítő rúdja támasztja alá. Az esővizet csatorna gyűjti össze (a csatorna az egyoldalú szerkezet hátulján és a kétoldalas szerkezet közepén helyezkednek el), és a csatorna közvetlenül a támasztékba vezeti az esővizet.

A csuklós acéltartókból álló, moduláris szerkezetből kialakított autótároló, melyet méhsejtes polikarbonátlemezzel vagy bevont hullámlemezzel fedett, csöves acél támasztórudakkal. A szerkezet lehet egy- vagy kétoldalas, és a talajhoz rögzítve van a megfelelő méretű horgonyokkal.

Méretek:

  • hosszúság:4000 mm
  • szélesség:4000 mm
  • magasság: 2480 mm

Kivitel: porszórt acél
Rögzítés: acélhorgonyokkal

ParaméterÉrték
Termékkategória: Fedett kerékpártárolók
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 987 300 HUF
Tovább a referenciák oldalra

Óvárosi környezetbe a legjobb választás a kandeláber!

kandeláberek Hazánkban szerencsére sok olyan város található, aminek hangulatos óvárosa van. Budapesten kívül jó példa erre Eger, Sopron, Kőszeg, Szombathely, Győr, de például Pécs vagy Szeged belvárosa is említésre méltó. Felújításra természetesen az ilyen helyeken is szükség van, azonban fontos, hogy megőrizzük a hangulatukat. Ebben nagy szerepet játszanak az olyan utcabútorok, mint például a kandeláberek.

A modern stílusú lámpaoszlopok az óvárosi környezettől teljesen elütnek, tájidegennek hatnak, ezért érdemes inkább a régies megjelenésű, díszes kandeláberek közül válogatni. Ezek segítenek megőrizni a belváros hangulatát, hogy az ott sétálók könnyebben el tudják képzelni, hogy milyen lehetett ott az élet 100 évvel ezelőtt.

Amennyiben kandelábereket szeretne beszerezni, keressen fel minket bizalommal! Cégünk széles választékkal és kedvező árakkal várja ügyfeleit, ráadásul nálunk egy helyről rendelhet meg minden utcabútort. Nézzen körül honlapunkon, és, ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Friss termékek
Termékkategóriák