Betöltés...

Kényelmes öltözőszekrény fém polccal, fogasokkal és rúddal van felszerelve. Többféle színben választható. Porszórással készűl, korróziónak ellenálló, szélsőséges körülmények között is garantáltan megőrzi minőségét.

Méretek 1800 x 300 / 600 / 900 / 1220 x 490 mm ( magasság x szélesség x mélység)

Árak:

  • 1 ajtós 23600 Ft + Áfa
  • 2 ajtós 26200 Ft + Áfa
  • 3 ajtós 41750 Ft + Áfa
  • 4 ajtós 55100 Ft + Áfa

Minimális rendelhető mennyiség: 10 db

ParaméterÉrték
Termékkategória: fém öltözőszekrény
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 23 600 HUF
Tovább a referenciák oldalra

Óvárosi környezetbe a legjobb választás a kandeláber!

kandeláberek Hazánkban szerencsére sok olyan város található, aminek hangulatos óvárosa van. Budapesten kívül jó példa erre Eger, Sopron, Kőszeg, Szombathely, Győr, de például Pécs vagy Szeged belvárosa is említésre méltó. Felújításra természetesen az ilyen helyeken is szükség van, azonban fontos, hogy megőrizzük a hangulatukat. Ebben nagy szerepet játszanak az olyan utcabútorok, mint például a kandeláberek.

A modern stílusú lámpaoszlopok az óvárosi környezettől teljesen elütnek, tájidegennek hatnak, ezért érdemes inkább a régies megjelenésű, díszes kandeláberek közül válogatni. Ezek segítenek megőrizni a belváros hangulatát, hogy az ott sétálók könnyebben el tudják képzelni, hogy milyen lehetett ott az élet 100 évvel ezelőtt.

Amennyiben kandelábereket szeretne beszerezni, keressen fel minket bizalommal! Cégünk széles választékkal és kedvező árakkal várja ügyfeleit, ráadásul nálunk egy helyről rendelhet meg minden utcabútort. Nézzen körül honlapunkon, és, ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Termékkategóriák