Betöltés...

Különös és szokatlan formájú termék. Ferde alakja és a beállított magasság lehetővé teszi a kerék és a kerékpár vázának egyidejű rögzítését, ami nagyobb biztonságot nyújt és csökkenti a lopás kockázatát. Tökéletes a köztereken . A termékhez számos kiegészítő elemet lehet megvásárolni, ami megkönnyíti és javítja a telepítést különböző terepeken. Egyéni karaktert is adhatunk a tárolóhozóhoz különféle, speciálisan tervezett modulok használatával.

PARAMÉTEREK
Teljes szélesség - 75 cm
Teljes magasság - 75 cm

Telepítés
A termék alkalmas az aljzat tartós rögzítésére.
Lehetőség van további elemek rögzítésére is, mint pl. Reklámtábla logóval.

Minimálisan rendelhető mennyiség: 9 db

​Cégünk bármilyen válllalkozást, intézményt szívesen kiszolgál.
A lakosság számára 1-1 darab termék gyártását nem tudjuk vállalni.
Küldje el ajánlatkérését. Nagyobb mennyiség esetén jelentős kedvezményt adunk.

ParaméterÉrték
Termékkategória: Kerékpártartók
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 23 700 HUF

Ideális tárolók: öltözőszekrények

Ideális tárolók: öltözőszekrények Fitnesztermek, uszodák, edzőtermek, sportpályák, vagy éppen iskolák, munkahelyek; egy öltözőszekrény minden hasonló helyen jól jön. Praktikus és biztonságos módját nyújtja annak, hogy a személyes holmikat tárolhassák benne a vendégek. Egy öltözőszekrény ott is jól jön, ahol nincs szükség a kabátra, nem tudjuk hová rakni a táskát. Ilyenek a könyvtárak is. Ma már a legtöbb könyvtárban biztosítanak öltözőszekrényt a beiratkozott olvasóknak, a hosszabb-rövidebb időre érkező vendégeknek, ezek használata pedig kötelező is.

Keressen minket bizalommal, és rendeljen öltözőszekrényt könyvtárba is! Termékeink között többféle öltözőszekrény között válogathat, és reméljük Ön is megtalálja azt a típust, ami ideális lehet mind méretében, mind anyagában, mind pedig elosztásában. Kulcs segítségével zárható, pénzbedobással működő zárak, fémből készült tárolók, sok rekeszes, vagy nagyobb méretű öltözőszekrények. Melyikre van szüksége?
Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és rendeljen könyvtárba is hasznos, nélkülözhetetlen öltözőszekrényeket!

...vissza az előző oldalra

Tovább a referenciák oldalra
Friss blogbejegyzések
Termékkategóriák