Betöltés...

Különös és szokatlan formájú termék. Ferde alakja és a beállított magasság lehetővé teszi a kerék és a kerékpár vázának egyidejű rögzítését, ami nagyobb biztonságot nyújt és csökkenti a lopás kockázatát. Tökéletes a köztereken . A termékhez számos kiegészítő elemet lehet megvásárolni, ami megkönnyíti és javítja a telepítést különböző terepeken. Egyéni karaktert is adhatunk a tárolóhozóhoz különféle, speciálisan tervezett modulok használatával.

PARAMÉTEREK
Teljes szélesség - 75 cm
Teljes magasság - 75 cm

Telepítés
A termék alkalmas az aljzat tartós rögzítésére.
Lehetőség van további elemek rögzítésére is, mint pl. Reklámtábla logóval.

Minimálisan rendelhető mennyiség: 8 db

​Cégünk bármilyen válllalkozást, intézményt szívesen kiszolgál.
A lakosság számára 1-1 darab termék gyártását nem tudjuk vállalni.
Küldje el ajánlatkérését. Nagyobb mennyiség esetén jelentős kedvezményt adunk.

ParaméterÉrték
Termékkategória: Kerékpártartók
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 30 300 HUF
Tovább a referenciák oldalra

Óvárosi környezetbe a legjobb választás a kandeláber!

kandeláberek Hazánkban szerencsére sok olyan város található, aminek hangulatos óvárosa van. Budapesten kívül jó példa erre Eger, Sopron, Kőszeg, Szombathely, Győr, de például Pécs vagy Szeged belvárosa is említésre méltó. Felújításra természetesen az ilyen helyeken is szükség van, azonban fontos, hogy megőrizzük a hangulatukat. Ebben nagy szerepet játszanak az olyan utcabútorok, mint például a kandeláberek.

A modern stílusú lámpaoszlopok az óvárosi környezettől teljesen elütnek, tájidegennek hatnak, ezért érdemes inkább a régies megjelenésű, díszes kandeláberek közül válogatni. Ezek segítenek megőrizni a belváros hangulatát, hogy az ott sétálók könnyebben el tudják képzelni, hogy milyen lehetett ott az élet 100 évvel ezelőtt.

Amennyiben kandelábereket szeretne beszerezni, keressen fel minket bizalommal! Cégünk széles választékkal és kedvező árakkal várja ügyfeleit, ráadásul nálunk egy helyről rendelhet meg minden utcabútort. Nézzen körül honlapunkon, és, ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Termékkategóriák