Betöltés...

Méretek
Hosszúság: 184 cm.
Mélység:       62 cm.
Magasság - 76 cm.
Üléshossz - 170 cm.
Ülésszélesség - 35 cm.
Ülésmagasság - 41 cm.

Telepítés
A talplemezen keresztűl dűbelezéssel.
Választható faanyag színek

  • Mahagóni
  • Tikfa szín

Szállítás: a megrendeléstől számíított 1.5 - 2 hét
Minimális rendelhető mennyiség: 8 db, díjtalan a szállítás

Szétszerelt állapotban szállítjuk.
Garancia: 1 év

 

ParaméterÉrték
Termékkategória: Közkedvelt padok
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 53 000 HUF
Tovább a referenciák oldalra

Óvárosi környezetbe a legjobb választás a kandeláber!

kandeláberek Hazánkban szerencsére sok olyan város található, aminek hangulatos óvárosa van. Budapesten kívül jó példa erre Eger, Sopron, Kőszeg, Szombathely, Győr, de például Pécs vagy Szeged belvárosa is említésre méltó. Felújításra természetesen az ilyen helyeken is szükség van, azonban fontos, hogy megőrizzük a hangulatukat. Ebben nagy szerepet játszanak az olyan utcabútorok, mint például a kandeláberek.

A modern stílusú lámpaoszlopok az óvárosi környezettől teljesen elütnek, tájidegennek hatnak, ezért érdemes inkább a régies megjelenésű, díszes kandeláberek közül válogatni. Ezek segítenek megőrizni a belváros hangulatát, hogy az ott sétálók könnyebben el tudják képzelni, hogy milyen lehetett ott az élet 100 évvel ezelőtt.

Amennyiben kandelábereket szeretne beszerezni, keressen fel minket bizalommal! Cégünk széles választékkal és kedvező árakkal várja ügyfeleit, ráadásul nálunk egy helyről rendelhet meg minden utcabútort. Nézzen körül honlapunkon, és, ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Termékkategóriák