Betöltés...

Szögletes formájú, 200x100x3 mm-es méretű horganyzott és porfestett acélcsőből készűl (UNI szabvány szerint). Magassága  907 mm, 300 × 200 mm-es alaplemezzel és felső 230 mm-es elektro polírozott rozsdamentes acélcsővel . A felső résznek van egy nyílása, amely lehetővé teszi, hogy egy perforált lemezen keresztültegye be cigarettát az alsó részbe. Ennek belsejében egy kör alakú konténer van, amely egy speciális elülső panel segítségével háromszög alakú kulccsal nyitható ki. A két típusú cső összekötése mechanikus, a rögzítő csavarok elrejtettek. A talajhoz speciális acélfali dugókkal rögzíthető ( nem tartozék). Minden csavar rozsdamentes acél.
-Méretek:

300x200mm alap, 200 × 100 struktúra, H = 1137mm

- Tömeg: 20 kg 

- Kapacitás: kb. 5 liter

- Rögzítések: előre elkészített horgonyokhoz

- Felhasználás: kültéri / beltéri

ParaméterÉrték
Termékkategória: Köztéri hamutartó
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 0 HUF
Tovább a referenciák oldalra

Városfejlesztésbe fog? Kezdje az új kerékpártárolók kihelyezésénél!

kerékpártárolók Egy kis felújítást tervez a városában annak érdekében, hogy élhetőbbé és korszerűbbé tegye a lakói számára? Az apróbb változtatások is tudnak jelentős eredményeket hozni. A kerékpártárolók számának növelése is egy ilyen újítás lehet. A nagyobb településeken is megfigyelhető, hogy egyre többen döntenek a kétkerekű mellett, a több bicikli pedig több kerékpártárolót igényel.

Az általunk forgalmazott utcabútorok és kiegészítők között kerékpártárolók is helyet kaptak. Méretben, stílusban és kialakításban is ideális, sokféle igényt kielégítő kerékpártárolók elérhetőek nálunk, méghozzá nagyon kedvező árakon. A kerékpártárolók tervezésénél arra törekedtek a tervezők, hogy minden szempontból védelmet biztosítsanak a bicikliknek, így bizonyos típusok fedettek is.

Ha ilyen új tárolókat képzelt az utcákra, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen bővebb felvilágosítást tőlünk utcabútorainkról, kiegészítőinkről!

Óvárosi környezetbe a legjobb választás a kandeláber!

kandeláberek Hazánkban szerencsére sok olyan város található, aminek hangulatos óvárosa van. Budapesten kívül jó példa erre Eger, Sopron, Kőszeg, Szombathely, Győr, de például Pécs vagy Szeged belvárosa is említésre méltó. Felújításra természetesen az ilyen helyeken is szükség van, azonban fontos, hogy megőrizzük a hangulatukat. Ebben nagy szerepet játszanak az olyan utcabútorok, mint például a kandeláberek.

A modern stílusú lámpaoszlopok az óvárosi környezettől teljesen elütnek, tájidegennek hatnak, ezért érdemes inkább a régies megjelenésű, díszes kandeláberek közül válogatni. Ezek segítenek megőrizni a belváros hangulatát, hogy az ott sétálók könnyebben el tudják képzelni, hogy milyen lehetett ott az élet 100 évvel ezelőtt.

Amennyiben kandelábereket szeretne beszerezni, keressen fel minket bizalommal! Cégünk széles választékkal és kedvező árakkal várja ügyfeleit, ráadásul nálunk egy helyről rendelhet meg minden utcabútort. Nézzen körül honlapunkon, és, ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Termékkategóriák