Betöltés...

Az oszlop a következő részekből áll:

- rögzítő talp (mely az oszlophoz van hegesztve)
- ajtónyílással ellátott oszlop

Az oszlop méretei:
- magassága: 4000 mm 
- rögzítő talp 224 x 224 x 8 mm

- Az alumínium oszlopok festése anódizálással vagy a RAL színkódalapján történik.
- Az oszlopok csak rendelésre készülnek.
- A termék ára nem foglalja magába a lámpatest árát

Ár: 42.970 Ft+Áfa.

Akció a készleten lévő 24 db-os  oszlop erejéig.

Akciós ár: 38.670 Ft+Áfa (amíg a készlet tart)

ParaméterÉrték
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 42 970 HUF

Ideális tárolók: öltözőszekrények

Ideális tárolók: öltözőszekrények Fitnesztermek, uszodák, edzőtermek, sportpályák, vagy éppen iskolák, munkahelyek; egy öltözőszekrény minden hasonló helyen jól jön. Praktikus és biztonságos módját nyújtja annak, hogy a személyes holmikat tárolhassák benne a vendégek. Egy öltözőszekrény ott is jól jön, ahol nincs szükség a kabátra, nem tudjuk hová rakni a táskát. Ilyenek a könyvtárak is. Ma már a legtöbb könyvtárban biztosítanak öltözőszekrényt a beiratkozott olvasóknak, a hosszabb-rövidebb időre érkező vendégeknek, ezek használata pedig kötelező is.

Keressen minket bizalommal, és rendeljen öltözőszekrényt könyvtárba is! Termékeink között többféle öltözőszekrény között válogathat, és reméljük Ön is megtalálja azt a típust, ami ideális lehet mind méretében, mind anyagában, mind pedig elosztásában. Kulcs segítségével zárható, pénzbedobással működő zárak, fémből készült tárolók, sok rekeszes, vagy nagyobb méretű öltözőszekrények. Melyikre van szüksége?
Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és rendeljen könyvtárba is hasznos, nélkülözhetetlen öltözőszekrényeket!

...vissza az előző oldalra

Tovább a referenciák oldalra
Termékkategóriák