Betöltés...

Világító oszlopba integrált töltőállomás.

Felhasználási javaslat:

1. Irodaházak környéke
2. Smart City beruházások
2. Fürdők, üdülők könyéke
3  Parkolók
4. Szállodák és éttermek
5. Bevásárló központok
6. Intézménxek környéke
7. Stadionok

Az új KARIN LED EV termék a KARIN LED világító oszlop vonzó kombinációja az intelligens elektromos járművek töltőrendszerének funkcionalitásával.

Az elektromos járművek ezen töltési rendszere támogatja az OCPP protokollt, biztosítva ezzel az engedélyezési és elszámolási folyamatok hatékonyságát. Az állomás aljzata redőnyvel van ellátva, amely bezárja és védi az érintkezőket, ha a kábel nincs csatlakoztatva. A konnektor árama csak a töltési folyamat kezdetekor kapcsolodik be.

ParaméterÉrték
Termékkategória: Okos padok
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 0 HUF
Tovább a referenciák oldalra

Óvárosi környezetbe a legjobb választás a kandeláber!

kandeláberek Hazánkban szerencsére sok olyan város található, aminek hangulatos óvárosa van. Budapesten kívül jó példa erre Eger, Sopron, Kőszeg, Szombathely, Győr, de például Pécs vagy Szeged belvárosa is említésre méltó. Felújításra természetesen az ilyen helyeken is szükség van, azonban fontos, hogy megőrizzük a hangulatukat. Ebben nagy szerepet játszanak az olyan utcabútorok, mint például a kandeláberek.

A modern stílusú lámpaoszlopok az óvárosi környezettől teljesen elütnek, tájidegennek hatnak, ezért érdemes inkább a régies megjelenésű, díszes kandeláberek közül válogatni. Ezek segítenek megőrizni a belváros hangulatát, hogy az ott sétálók könnyebben el tudják képzelni, hogy milyen lehetett ott az élet 100 évvel ezelőtt.

Amennyiben kandelábereket szeretne beszerezni, keressen fel minket bizalommal! Cégünk széles választékkal és kedvező árakkal várja ügyfeleit, ráadásul nálunk egy helyről rendelhet meg minden utcabútort. Nézzen körül honlapunkon, és, ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Termékkategóriák