Betöltés...

EPICO 3 szelektív hulladékgyűjtő 3 belső tartállyal rendelkezik 3x30 lt, L = 960 mm, H = 860 mm,

EPICO 4 szelektív hulladékgyűjtő 4 belső tartállyal rendelkezik 4x30 lt, L = 1200 mm, H = 846 mm,

Az alábbi variációkban rendelhető:

  • A váz, fedél és az alap része porszórt acélból és bevonatos rozsdamentes acélból készűl.
  • A váz, fedél rozsdamentes acélból és az alap része pedig porszórt acélból.

Minimálisan rendelhető mennyiség: 3 garnitúra

ParaméterÉrték
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 0 HUF
Tovább a referenciák oldalra

Óvárosi környezetbe a legjobb választás a kandeláber!

kandeláberek Hazánkban szerencsére sok olyan város található, aminek hangulatos óvárosa van. Budapesten kívül jó példa erre Eger, Sopron, Kőszeg, Szombathely, Győr, de például Pécs vagy Szeged belvárosa is említésre méltó. Felújításra természetesen az ilyen helyeken is szükség van, azonban fontos, hogy megőrizzük a hangulatukat. Ebben nagy szerepet játszanak az olyan utcabútorok, mint például a kandeláberek.

A modern stílusú lámpaoszlopok az óvárosi környezettől teljesen elütnek, tájidegennek hatnak, ezért érdemes inkább a régies megjelenésű, díszes kandeláberek közül válogatni. Ezek segítenek megőrizni a belváros hangulatát, hogy az ott sétálók könnyebben el tudják képzelni, hogy milyen lehetett ott az élet 100 évvel ezelőtt.

Amennyiben kandelábereket szeretne beszerezni, keressen fel minket bizalommal! Cégünk széles választékkal és kedvező árakkal várja ügyfeleit, ráadásul nálunk egy helyről rendelhet meg minden utcabútort. Nézzen körül honlapunkon, és, ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Termékkategóriák