Betöltés...

Formatervezett, prémium kategóriás buszváró. A csöves acél tartószerkezetből és egy acél középső tartóból áll, melyet egyik oldalán elliptilus profilú acéllemezekkel borított. A test belsejében háromszög alakú kulcszárral nyitható ajtó van, alul egy szemetes hulladék zsákgyűjtő gyűrűvel, a tetején alumínium profilú hirdetési felület (igény esetén neonlámpával); hirdetések vagy médiainformációk közzétételéhez  melyet slam-zárral látunk el, a szerkezet testén belül helyezkedik el. A tető formázott lap és extrudált alumínium szegélyezéssel készült. A hátsó fal egy acél profilkeretből és négy lapból, edzett üvegből polírozott élekkel készűl, külön lyukakkal lehetőség nyílik az alumínium profil hirdetőtábla beépítésére. Igény esetén a buszvárót perforált lemezüléssel lehet ellátni, és egy kétoldalas reklámtábla (igény esetén neonvilágítás is rendelkezésre áll); hirdetések vagy médiainformációk csatolásához alumínium profilban az alumíniumprofilon belül egy kijelzőterület van a slam-zárral. Az utasvárót 54 W-os neon lámpákkal lehet ellátni, perforált lemezpanellel körülvéve. A talaj felülethez való  rögzítése megfelelő csavarokkal történik.

Méretei: 6060x1600 mm
Magassága: 2710 mm (2320 mm)

ParaméterÉrték
Termékkategória: Utasvárók, buszvárók
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 0 HUF
Tovább a referenciák oldalra

Városfejlesztésbe fog? Kezdje az új kerékpártárolók kihelyezésénél!

kerékpártárolók Egy kis felújítást tervez a városában annak érdekében, hogy élhetőbbé és korszerűbbé tegye a lakói számára? Az apróbb változtatások is tudnak jelentős eredményeket hozni. A kerékpártárolók számának növelése is egy ilyen újítás lehet. A nagyobb településeken is megfigyelhető, hogy egyre többen döntenek a kétkerekű mellett, a több bicikli pedig több kerékpártárolót igényel.

Az általunk forgalmazott utcabútorok és kiegészítők között kerékpártárolók is helyet kaptak. Méretben, stílusban és kialakításban is ideális, sokféle igényt kielégítő kerékpártárolók elérhetőek nálunk, méghozzá nagyon kedvező árakon. A kerékpártárolók tervezésénél arra törekedtek a tervezők, hogy minden szempontból védelmet biztosítsanak a bicikliknek, így bizonyos típusok fedettek is.

Ha ilyen új tárolókat képzelt az utcákra, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen bővebb felvilágosítást tőlünk utcabútorainkról, kiegészítőinkről!

Óvárosi környezetbe a legjobb választás a kandeláber!

kandeláberek Hazánkban szerencsére sok olyan város található, aminek hangulatos óvárosa van. Budapesten kívül jó példa erre Eger, Sopron, Kőszeg, Szombathely, Győr, de például Pécs vagy Szeged belvárosa is említésre méltó. Felújításra természetesen az ilyen helyeken is szükség van, azonban fontos, hogy megőrizzük a hangulatukat. Ebben nagy szerepet játszanak az olyan utcabútorok, mint például a kandeláberek.

A modern stílusú lámpaoszlopok az óvárosi környezettől teljesen elütnek, tájidegennek hatnak, ezért érdemes inkább a régies megjelenésű, díszes kandeláberek közül válogatni. Ezek segítenek megőrizni a belváros hangulatát, hogy az ott sétálók könnyebben el tudják képzelni, hogy milyen lehetett ott az élet 100 évvel ezelőtt.

Amennyiben kandelábereket szeretne beszerezni, keressen fel minket bizalommal! Cégünk széles választékkal és kedvező árakkal várja ügyfeleit, ráadásul nálunk egy helyről rendelhet meg minden utcabútort. Nézzen körül honlapunkon, és, ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Termékkategóriák