Wird geladen ...

Utcabútorok: pad vagy virágtartó? Miért ne lehetne mindkettő?

utcabútorokA padok és a virágtartók is az utcabútorok világát színesítik. Kényelmet és szépséget visznek a terekre, parkokba. Szerencsére nem kell közülük választani, hála a modern utcabútorok legújabb modelljeinek. A termékeink között olyan utcabútorok is elérhetőek, amik mindkét elemet ötvözik.

Többféle padot kínálunk az érdeklődőknek, köztük olyanokat is, amik beépített virágtartóval rendelkeznek. Ezeknek az utcabútoroknak a sajátossága, hogy a klasszikus padok kinézetét maguk mögött hagyva egyszerre több járókelőnek is helyet adnak. Készülhetnek fából vagy  kőből, lehetnek szögletesek, kerekek vagy utánozhatnak egy szabálytalan formájú kavicsot is. A legtöbbjük kültérre készült, de akár beltéren is helyet kaphatnak, bevásárló központokban, irodaházakban, ahol a stílus is ugyanolyan fontos, mint a funkció.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a termékeink iránt, forduljon hozzánk bizalommal! Rendeljen különlegesen stílusos utcabútorokat! Tájékozódjon a részletekről a weboldalon szereplő elérhetőségeken!

A beltéri padok típusai

beltéri padokCégünk egyik legnagyobb termékcsoportja a padok. Kínálatunk hatalmas, ám ahhoz, hogy a termék tökéletesen funkcionáljon, érdemes végiggondolni, hogy pontosan mire is lesz használva. Az egyik legfontosabb kérdés például, hogy kültéri vagy beltéri padra van-e szükség, de még ezen belül is többfajta közül válogathatunk. Nézzük, milyen típusú beltéri padok léteznek!

Egyes modellek teljesen univerzálisak, vagyis tökéletesen alkalmasak köztéri és belső használatra egyaránt. Ezeket ajánljuk akár parkokba, akár bevásárlóközpontokba, de szinte bármilyen felhasználásra  jó választásnak bizonyulnak. A beltéri padok között megtalálhatóak még a várótermi termékek is. Ezek egyrészt utasvárókban, reptereken tesznek jó szolgálatot, másrészt például közintézményekben és más nyilvános helyiségekben, folyosókon. Nem szabad megfeledkezni ezen kívül az iskolapadokról sem, ami  egy igen nagy csoport a beltéri padokon belül.

Amennyiben beltéri padot keres, a legjobb, ha hozzánk fordul! Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink bármelyikén, munkatársaink szívesen segítenek az ideális termék kiválasztásában!

A kültéri padok a játszótereken is nélkülözhetetlenek!

kültéri padok Minden közterületen szükség van kültéri padokra, amelyeken az emberek megpihenhetnek egy kicsit. Ez különösen igaz a parkokra, valamint a játszóterekre is, ahol jellemzően egyszerre több időt töltenek.

A játszótereken általában közel annyi felnőtt van jelen, mint gyermek, hiszen a legtöbbjük még felügyeletet igényel. A játszótér kivitelezésénél gondolni kell rájuk is és megfelelő mennyiségű kültéri padot elhelyezni, lehetőleg árnyékos területre. Ezek a kültéri padok nem csak a szülők kényelmét biztosítják, hanem sokszor a gyerekeknek is szükségük van rájuk. Itt tudnak ők is pihenni néhány percet, kényelmesen enni, inni. A kültéri padok ideálisak arra is, hogy a ne a földre kelljen letenni a táskát vagy a meleg ruhát. Fontos, hogy a bútorok masszívak, ellenállóak legyenek és sokáig megőrizzék jó állapotukat.

Forduljon hozzánk bizalommal, tekintse meg kültéri padjainkat! Válassza termékeinket, ha hosszú távú megoldást keres a játszóterek kényelmesebbé varázslásához!
 

Színvonalas közvilágítás igényes kültéri lámpaoszlopok segítségével!

kültéri lámpaoszlopok A lakott területekről nem hiányozhatnak a fények sem, a közvilágítás által megvilágított utcák, terek és parkok biztonságosabbakká válnak. A közvilágítás egyik eszköze a köztéri lámpa, amit kültéri lámpaoszlopok emelnek a magasba. A kültéri lámpaoszlopok a mi termékkínálatunkban is megtalálhatóak.

Forduljon bizalommal a cégünkhöz és válogasson közterületekre szánt vagy országutak, autóutak mentén felállítható kültéri lámpaoszlopaink közül! Igyekszünk minden igényt kiszolgálni és változatos stílusban tervezett lámpaoszlopokat kínálni eladásra. A kültéri lámpaoszlopok lehetnek klasszikus, régi időket idéző modellek, amik egyúttal díszítő funkciót is betöltenek. Ezek a modellek készülhetnek öntöttvasból vagy lehetnek egyedi, fa lámpaoszlopok is. Az ilyen lámpaoszlopok nem illenek mindenhová, ezt jól tudjuk, ezért modern megjelenésű modelleket is gyártunk. A horganyzott acél vagy alumínium kültéri lámpaoszlopok autóutak vagy közutak világításáról gondoskodnak.
Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén és ismerje meg a kültéri lámpaoszlopokat termékkínálatunkból!
 

Ideális tárolók: öltözőszekrények

Ideális tárolók: öltözőszekrények Fitnesztermek, uszodák, edzőtermek, sportpályák, vagy éppen iskolák, munkahelyek; egy öltözőszekrény minden hasonló helyen jól jön. Praktikus és biztonságos módját nyújtja annak, hogy a személyes holmikat tárolhassák benne a vendégek. Egy öltözőszekrény ott is jól jön, ahol nincs szükség a kabátra, nem tudjuk hová rakni a táskát. Ilyenek a könyvtárak is. Ma már a legtöbb könyvtárban biztosítanak öltözőszekrényt a beiratkozott olvasóknak, a hosszabb-rövidebb időre érkező vendégeknek, ezek használata pedig kötelező is.

Keressen minket bizalommal, és rendeljen öltözőszekrényt könyvtárba is! Termékeink között többféle öltözőszekrény között válogathat, és reméljük Ön is megtalálja azt a típust, ami ideális lehet mind méretében, mind anyagában, mind pedig elosztásában. Kulcs segítségével zárható, pénzbedobással működő zárak, fémből készült tárolók, sok rekeszes, vagy nagyobb méretű öltözőszekrények. Melyikre van szüksége?
Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és rendeljen könyvtárba is hasznos, nélkülözhetetlen öltözőszekrényeket!

A kül- és beltéri tornaeszközök, edzőparkok előnyeiről röviden

kül- és beltéri tornaeszközökA sportolás lehetősége mindenki számára adott, lehet mozogni edzőteremben, otthon vagy szabadtéren is, egyedül vagy csoportosan. Napjainkban nagy népszerűségnek örvendenek a kül- és beltéri tornaeszközök is, melyek legnagyobb előnye, hogy az elhelyezésükből adódóan bárki használhatja őket, bármikor. Parkok, játszóterek, konditermek, hotelek, cégek területén, illetve azok szomszédságában állnak a sportolni vágyók rendelkezésére.

kül- és beltéri tornaeszközök sokszínűek, ezért változatos edzőteret lehet összeállítani velük kardió, ügyességi, saját testsúlyos feladatok gyakorlására. Nemcsak felnőttek, hanem gyerekek is használatba vehetik őket. A közösség, a vendégek, kollégák mind közösen tudják használni, amikor csak akarják vagy alkalmuk nyílik rá, bizonyos helyeken térítésmentesen.

kül- és beltéri tornaeszközök jó lehetőséget kínálnak a közös sportolásra, közösség építésre, az egészséges életmód fenntartására. Szabadtéren, beltéren egyaránt jól ki lehet őket használni, tartósak és esztétikusak. Ismerje meg Ön is termékeinket!

Városfejlesztésbe fog? Kezdje az új kerékpártárolók kihelyezésénél!

kerékpártárolók Egy kis felújítást tervez a városában annak érdekében, hogy élhetőbbé és korszerűbbé tegye a lakói számára? Az apróbb változtatások is tudnak jelentős eredményeket hozni. A kerékpártárolók számának növelése is egy ilyen újítás lehet. A nagyobb településeken is megfigyelhető, hogy egyre többen döntenek a kétkerekű mellett, a több bicikli pedig több kerékpártárolót igényel.

Az általunk forgalmazott utcabútorok és kiegészítők között kerékpártárolók is helyet kaptak. Méretben, stílusban és kialakításban is ideális, sokféle igényt kielégítő kerékpártárolók elérhetőek nálunk, méghozzá nagyon kedvező árakon. A kerékpártárolók tervezésénél arra törekedtek a tervezők, hogy minden szempontból védelmet biztosítsanak a bicikliknek, így bizonyos típusok fedettek is.

Ha ilyen új tárolókat képzelt az utcákra, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen bővebb felvilágosítást tőlünk utcabútorainkról, kiegészítőinkről!

Óvárosi környezetbe a legjobb választás a kandeláber!

kandeláberek Hazánkban szerencsére sok olyan város található, aminek hangulatos óvárosa van. Budapesten kívül jó példa erre Eger, Sopron, Kőszeg, Szombathely, Győr, de például Pécs vagy Szeged belvárosa is említésre méltó. Felújításra természetesen az ilyen helyeken is szükség van, azonban fontos, hogy megőrizzük a hangulatukat. Ebben nagy szerepet játszanak az olyan utcabútorok, mint például a kandeláberek.

A modern stílusú lámpaoszlopok az óvárosi környezettől teljesen elütnek, tájidegennek hatnak, ezért érdemes inkább a régies megjelenésű, díszes kandeláberek közül válogatni. Ezek segítenek megőrizni a belváros hangulatát, hogy az ott sétálók könnyebben el tudják képzelni, hogy milyen lehetett ott az élet 100 évvel ezelőtt.

Amennyiben kandelábereket szeretne beszerezni, keressen fel minket bizalommal! Cégünk széles választékkal és kedvező árakkal várja ügyfeleit, ráadásul nálunk egy helyről rendelhet meg minden utcabútort. Nézzen körül honlapunkon, és, ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Friss blogbejegyzések
Produktkategorien