Wird geladen ...

A FLORIDA egy tömör acél utcai szemetes 300 l űrtartalommal, faborítással. Nyilvános helyekre készült. Sikeresen ötvözi a kidolgozás esztétikájának ápolását a kiváló minőségű anyagokkal. Gondosan válogatott és fűszerezett lucfából és kiváló minőségű acélból készült. A skandináv lucfenyőből készült faelemek három színben választhatók: teak, mahagóni vagy rózsafa. A Miami szemétgyűjtő modern, elegáns kialakítása minden bizonnyal olyan helyeken működik, mint: bevásárlóközpontok, iskolák és irodák, valamint parkok és városi zöldterületek, valamint modern irodaházak környékén. Ideálisan alkalmas olyan helyekre, ahol nagy a járókelők forgalma.

A szemetes kialakítása lehetővé teszi, hogy minden oldalról kidobja a szemetet. Az acéltető hatékonyan védi a kosár tartalmát a madarak és az időjárás viszontagságai ellen. A Miami szemétgyűjtő a PN EN 1176 szabvány szerint tanúsított, ezért biztonságosan elhelyezhető játszótereken.

A Miami szemétgyűjtő egyszerűen egy rendkívül sokoldalú városi szemetes, kivételesen nagy kapacitással. Tökéletesen illeszkedik az utcabútorok többi eleméhez. Parki paddal, kerékpárállvánnyal vagy városi virágtartóval kombinálva könnyen barátságos és esztétikus teret alakíthat ki.

Ellenőrizze a többi hulladékgyűjtő edényt és a hulladékgyűjtő edényeket is.

Méretek
Kosár magassága 128 cm
A kosár átmérője 70 cm
Kosár űrtartalma  240 l

Faanyag: norvégiai fenyő

ParaméterÉrték
Termékkategória: Közkedvelt szemetesek
Engedmény mértéke: 0%
Preis: 0 HUF

Ajánlatkérő

Küldje be az ajánlatbekérő űrlapot munkatársaink hamarosan jelentkezni fognak. (további elérhetőségeink: e-mail: info@acelkft.hu , Tel:+36 46 476-060 )

Tovább a referenciák oldalra