Načítava sa...

Az utasvárókról egy fémvázas, rideg építmény jut az eszébe? A városba illik egy ilyen utasváró, de léteznek ettől eltérő stílust képviselő modellek is.

A fém és üveg utasvárók nem az egyedüli változatai egy várónak, buszmegállónak. A sokszínűség ezen a területen is fontos, hiszen olyan objektumról van szó, ami a városkép szerves részét alkotja. Így már érthető, hogy egy új buszmegálló kiválasztása is felelősséggel jár és a  rossz döntés pedig negatív következményekkel.

A Kabin elnevezésű utasvárónk egyike azoknak a modelleknek, amiket a vidéki, illetve természetes környezetben történő használatra javasolunk. A Kabinra azért vagyunk büszkék, mert egy valóban egyedülálló, esztétikus és a kijelölt szerepében is jól teljesítő várót alkottunk meg.

A Kabin utasvárók fő alapanyaga az acél, ami viszont mellőzi ennek az anyagnak a rideg megjelenését. A várót formázó acélszerkezet természetes színű és mintájú acéllemezes borítást kapott. Ennek köszönhetően a buszváró a természettel harmóniában lévő, mesterséges objektummá válik, ami képes a környezetébe olvadni, nem pedig elütni onnan.

A buszváró külső  felszíne kellemes, meleg barna árnyalatot kapott, míg a belső oldal fautánzatú borítással készült el. Nem akartuk, hogy a buszváró túl sötét legyen, ezért csak kettő oldallal terveztük, az eleje nyitott, a hátsó falat pedig edzett üveggel helyettesítettük. A hátsó üvegfal egyrészt beengedi a természetes fényt, világosabbá és barátságosabbá téve a várót, másrészt pedig teljes panorámát nyújt a váró környezetére.

A Kabin belseje LED világítással egészül ki, ami sötétedés után is meleg fénybe vonja az utasvárót és annak környezetét. A várakozást az egyszemélyes ülések teszik komfortosabbá.

A buszvárók városi és vidéki környezetbe tervezett változataival tud megismerkedni egy kicsit közelebbről, ha ellátogat a honlapunkra. A szöveges leírás mellett a képi illusztrációkkal is igyekszünk segíteni az érdeklődőket abban, hogy megtalálják a kínálatban a számukra működőképes és az utasoknak kellemes várót.

Az utasvárókról egy fémvázas, rideg építmény jut az eszébe? A városba illik egy ilyen utasváró, de léteznek ettől eltérő stílust képviselő modellek is.