Betöltés...
18Jan

Közeleg a tavasz, itt az ideje a kültéri padok beszerzésének!

A zord hideg, a sok csapadékkal járó tél mindig nagy károkat okoz a köztéri bútorokban, főként azokban, amelyek egyébként is el voltak öregedve. Sajnos emberi rongálás is előfordul, de a régebbi fa bútoroknál gyakori a vetemedés, a fémeknél a rozsdásodás. Ezeket a tavasz közeledtével érdemes lecserélni, hogy amikor beköszönt a jó idő, már használhatóak legyenek. A kültéri padok tavaszi időben például nagyon kedveltek a lakosság körében, ilyenkor szinte mindenki szívesen üldögél és napozik egy kicsit a komor tél után.

06Apr

A hatékony edzés titka: Az edzőparkok előnyeiről röviden

Azonban a különböző sportok gyakorlására nem mindig van lehetőség, egyéb, kívülálló okok miatt. Szerencsére létezik egy rendkívül kedvező megoldás a változatos mozgásformák gyakorlására, mégpedig az edzőpark, melynek rendszeres használatával biztosan pozitív végeredményt lehet elérni.

06Feb

Milyen a tökéletes öltözőszekrény zár?

A minőséget értelemszerűen az öltözőszekrény zárak esetében a biztonsági tulajdonságok határozzák meg, vagyis minél összetettebb és megbízhatóbb rendszerrel rendelkezik az adott zár, annál nagyobb védelmet nyújthat a tárolás során. Szorosan kapcsolódik ehhez a szemponthoz az, hogy az ideális öltözőszekrény zárnak masszívnak és strapabírónak kell lennie a feltörhetetlenség érdekében.

06Dec

Milyen az ideális köztéri bútor?

Az ideális köztéri bútoroknak edzett alapanyagokból kell készülniük, hiszen csakis így válhat szerkezetük masszívvá, e szempont pedig elengedhetetlen ahhoz, hogy a rendezett városképet hosszú távon biztosíthassák, ugyanis egy gyorsan amortizálódó, rozsdás kültéri berendezés rendkívül sokat ront a környezet összképén.

17Oct

Utcabútorok: egyszerre reklámfelület és bútor

Ráadásul a fejlettebb városokban egyre elterjedtebb, hogy az utcabútorok átveszik az óriásplakátok, vagy a hirdetőoszlopok szerepét, és ők maguk válnak hatékony és egységes, a városi látképbe sokkal jobban illő reklámfelületekké. Érdemes meggondolnia az utcabútorok beszerzését akkor is, ha hirdetések kihelyezésén gondolkodik, főleg azért, mert az újabb magyar jogszabályok alapján úgy tűnik, hogy hazánk kültéri reklámpiaca is a feljebb vázolt irányba kezd elmozdulni!

08Jun

A tökéletes kültéri padokat keresi? Nálunk megtalálja!

Rengetegen kihasználják a közelükben kialakított parkok adta lehetőségeket, melyek remek közösségi terek vagy akár romantikus búvóhelyek lehetnek, de ideálisak egy csöndes, olvasással töltött délutánhoz is. Egy a közös ezekben a programokban, a komfortos időtöltéshez nélkülözhetetlenek a színvonalas kültéri padok.

16May

Kültéri padok oktatási intézmények környékén

Az oktatási intézmények környezetében kiemelten fontos, hogy megfelelő komfortot érjünk el az utcabútorok segítségével, hiszen ez pozitívan hat mind magukra a diákokra, mind az iskola megítélésére. A kültéri padok segítségével kellemessé tehető a legkisebb zöld terület is!

Miért jó ötlet minél több kültéri padot telepíteni? Eláruljuk!

Ideális tárolók: öltözőszekrények

Ideális tárolók: öltözőszekrények Fitnesztermek, uszodák, edzőtermek, sportpályák, vagy éppen iskolák, munkahelyek; egy öltözőszekrény minden hasonló helyen jól jön. Praktikus és biztonságos módját nyújtja annak, hogy a személyes holmikat tárolhassák benne a vendégek. Egy öltözőszekrény ott is jól jön, ahol nincs szükség a kabátra, nem tudjuk hová rakni a táskát. Ilyenek a könyvtárak is. Ma már a legtöbb könyvtárban biztosítanak öltözőszekrényt a beiratkozott olvasóknak, a hosszabb-rövidebb időre érkező vendégeknek, ezek használata pedig kötelező is.

Keressen minket bizalommal, és rendeljen öltözőszekrényt könyvtárba is! Termékeink között többféle öltözőszekrény között válogathat, és reméljük Ön is megtalálja azt a típust, ami ideális lehet mind méretében, mind anyagában, mind pedig elosztásában. Kulcs segítségével zárható, pénzbedobással működő zárak, fémből készült tárolók, sok rekeszes, vagy nagyobb méretű öltözőszekrények. Melyikre van szüksége?
Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és rendeljen könyvtárba is hasznos, nélkülözhetetlen öltözőszekrényeket!

...vissza az előző oldalra