Wird geladen ...

Sziget Padot minden köztérre, parkba és utcára! A városi élet alapvető bútorai a padok, amik a beton dzsungelben megpihenő lakóknak nyújtanak nyugalom szigetét. A Sziget Padot is azért tervezték, hogy a városi ember hétköznapjait megkönnyítse. A Sziget Pad úgy emel ki a kavargó tömegből és ülteti le a vendégét pár pillanatnyi csendbe, hogy közben nem szigeteli el teljesen. Szükség van egy kis ücsörgésre néha, hogy kiszakítsuk magunkat az őrült rohanásból és lelassuljunk. A Sziget Pad úgy képes hellyel kínálni a városi forgatagban, hogy az új élmény lehetőségét is felkínálja. A padok több, kisebb, egyforma szigetből állnak, amiket többféle variációban lehet egymáshoz illeszteni. A padokból egy nagyobb installáció születik, ami a csoportos használathoz is alkalmas.

Sziget Pad mind a tizenkettő elemével használható, de arra is lehetőség van, hogy kisebb mennyiséget rendeljen valaki és azokból alakítson ki tetszőleges formákat. A pad alapanyagát úgy tervezték meg és a padot úgy állították össze, hogy ne okozzanak kárt benne egy könnyen, valamint az időjárás és a rendszeres használat se tudja tönkretenni. Hosszú távon időtálló utcabútorról van szó, aminek az ülő része tömörfából készül, a váza pedig rozsdamentes, illetve horganyzott acélból. A padot igény szerint lehet odacsavarozni a kijelölt helyére, az elemeket pedig egymáshoz rögzíteni.

Rendeljen a Sziget Padból legalább hat darab elemet és rakja össze őket tetszőleges formában! A pad elemei akár egyéb utcabútorokkal, illetve virágokkal is kombinálhatóak. Egyedi megjelenésű, különleges kialakítással bíró, sokoldalúan variálható, minőségi dizájn padjainkkal minden közterület vagy irodaház, társasház stb. zöld területe karakteres utcabútort kap.

Keressen minket bizalommal, ha a Sziget Pad megmozgatta a fantáziáját! A honlapunkon találja meg minden elérhetőségünket, ezeken tud további információkat kérni a tőlünk rendelhető Sziget Padról. Az érdeklődőknek kedvező árat és előnyös ajánlatot kínálunk, ha felkeresnek minket.