Wird geladen ...
18Sep

Buszvárók, utasvárók: ne legyen probléma a várakozás!

Szeretné könnyebbé tenni az emberek számára a közlekedést? Gondoljon az utasvárókra, buszvárókra, amelyekkel nem annyira kellemetlen várakozni!

A tömegközlekedéssel kapcsolatban sokan bosszankodnak a várakozás miatt. Gyakori, hogy nem feltétlenül az a baj, hogy késik a busz, vonat vagy a villamos. Sok helyen még mindig nem áll rendelkezésre védett rész, ahol az utasok meg tudják magukat húzni a várakozás idejére, így emiatt több embernek is lehet hiányérzete.

30Aug

Utcabútorok az élhetőbb és vonzóbb környezetért

Sétálóutcát adnak át? Cserélik a parkban található eszközöket? Kiváló minőségű utcabútoraink biztos, hogy elnyerik a lakók és a látogatók tetszését.

Egy falu vagy város életében fontos szerepet játszanak a különböző szabad területek. A parkokban sétálhatnak, kikapcsolódhatnak az emberek, a játszótereken pedig a gyerekek számára biztonságos, mozgásra alkalmas hely áll rendelkezésre.

31Jul

Utcabútorok a közterek szebbé és kényelmesebbé varázsolásához

Új parkot létesít? Sétálóutca átadására kerül sor? Az utcabútorok szépítik a lakóhelyet, és az emberek kényelmét szolgálják

Egy falu vagy város lakói akkor érzik jól magukat, ha a településen szép, rendezett a környezet, jól lehet tájékozódni, és lehetőség van a közterületeken a pihenésre is. A fejlesztéssel foglalkozó szakemberek és az intézmények fenntartói figyelembe veszik az emberek kívánságait, és beépítik ezeket az ellátásra váró feladatok közé. 

20Jun

Korszerűsítse a várost rollertöltő állomással!

A városi elektromos rollertöltő állomással kedvezhet a településen élőknek. Ismerkedjen meg a korszerű lehetőséggel, a minőséget garantáljuk!

Vitathatatlan, hogy az elmúlt időszakban szinte robbanásszerűen elterjedtek az elektromos rollerok. Rengetegen választják közlekedési eszközként, amellyel könnyen, költséghatékonyan és nem utolsó sorban környezetkímélő formában lehet eljutni több helyre is.

30May

Biztosítsa a szelektív hulladékgyűjtőket!

A környezettudatosság miatt manapság elengedhetetlen a szelektív hulladékgyűjtés. Keressen bennünket az igényes megoldásokért!

szelektív hulladékgyűjtés lényeges része a környezettudatosságnak. Így lehetőség van mérsékelni a hulladékmennyiséget, mert például a kidobott műanyagpalackok is új esélyt kaphatnak.
Műanyagból készülhetnek például különböző fóliák, de még a ruhagyártáshoz is felhasználhatják. Napjainkban számos ruházati termékről köztudott, hogy műanyag is megtalálható az összetételük között.

17Apr

Közkedvelt szemetesek a tiszta környezetért

Park felújítását végzi? Új szabad területet alakít ki? A környezet védelmét biztosíthatja közkedvelt szemetesek megrendelésével. 

09Mar

Közkedvelt fitnesz eszközök mindenki számára a szabadtéri mozgáshoz

Szeretné a parkot érdekesebbé és sportolásra is alkalmassá tenni? Mindenki számára hasznos megoldást keres? Telepítsen fitnesz eszközöket többféle változatban!

Az egészséges életmód része a rendszeres mozgás, ami minden ember számára ajánlott. A sportolók magas színvonalon, rendszeresen űznek valamilyen tevékenységet, mások pedig hobbiként vagy alkalomszerűen végeznek mozgást. A napi elfoglaltságok mellett nehéz erre időt szakítani, ezért az edzéshez minden lehetőséget érdemes kihasználni

07Feb

Időtálló lámpaoszlopok és kandeláberek a stílusos térvilágításhoz

Építkezések zajlanak, vagy sokan közlekednek olyan szabad területen, ahol még nincs világítás? Találja meg nálunk egyszerűen a tökéletes lámpaoszlopokat!

Ha utak építésére kerül sor, vagy ingatlanok kivitelezését végzik, elengedhetetlen teendő a világításról való gondoskodás. Az emberek csak akkor tudnak biztonságosan közlekedni, ha az általuk rendszeresen igénybe vett utak mentén, és a kedvelt szabadtéri helyeken is sor kerül a világításra alkalmas eszközök elhelyezésére. 

12Dec

A Kabin utasváróban barátságos környezetben telik az idő

Az utasvárókról egy fémvázas, rideg építmény jut az eszébe? A városba illik egy ilyen utasváró, de léteznek ettől eltérő stílust képviselő modellek is.

A fém és üveg utasvárók nem az egyedüli változatai egy várónak, buszmegállónak. A sokszínűség ezen a területen is fontos, hiszen olyan objektumról van szó, ami a városkép szerves részét alkotja. Így már érthető, hogy egy új buszmegálló kiválasztása is felelősséggel jár és a  rossz döntés pedig negatív következményekkel.

25Nov

Mi alapján döntsön egy kültéri lámpaoszlop mellett?

Az utcabútorok világításra tervezett változatai az utcai lámpák. Kültéri lámpaoszlopból a városrész stílusához illőt választhat.

A kültéri világításnak fontos szerep jut. Az utcák, terek, parkok, sportpályák, ipari parkok, játszóterek, egyéb közterületek ember járta részein a fények adják a tájékozódáshoz a segítséget. A fényeket a kültéri lámpák ontják magukból, amik meghatározó elemei az utcaképnek.