Loading...
30May

Biztosítsa a szelektív hulladékgyűjtőket!

A környezettudatosság miatt manapság elengedhetetlen a szelektív hulladékgyűjtés. Keressen bennünket az igényes megoldásokért!

szelektív hulladékgyűjtés lényeges része a környezettudatosságnak. Így lehetőség van mérsékelni a hulladékmennyiséget, mert például a kidobott műanyagpalackok is új esélyt kaphatnak.
Műanyagból készülhetnek például különböző fóliák, de még a ruhagyártáshoz is felhasználhatják. Napjainkban számos ruházati termékről köztudott, hogy műanyag is megtalálható az összetételük között.

17Apr

Közkedvelt szemetesek a tiszta környezetért

Park felújítását végzi? Új szabad területet alakít ki? A környezet védelmét biztosíthatja közkedvelt szemetesek megrendelésével. 

09Mar

Közkedvelt fitnesz eszközök mindenki számára a szabadtéri mozgáshoz

Szeretné a parkot érdekesebbé és sportolásra is alkalmassá tenni? Mindenki számára hasznos megoldást keres? Telepítsen fitnesz eszközöket többféle változatban!

Az egészséges életmód része a rendszeres mozgás, ami minden ember számára ajánlott. A sportolók magas színvonalon, rendszeresen űznek valamilyen tevékenységet, mások pedig hobbiként vagy alkalomszerűen végeznek mozgást. A napi elfoglaltságok mellett nehéz erre időt szakítani, ezért az edzéshez minden lehetőséget érdemes kihasználni

07Feb

Időtálló lámpaoszlopok és kandeláberek a stílusos térvilágításhoz

Építkezések zajlanak, vagy sokan közlekednek olyan szabad területen, ahol még nincs világítás? Találja meg nálunk egyszerűen a tökéletes lámpaoszlopokat!

Ha utak építésére kerül sor, vagy ingatlanok kivitelezését végzik, elengedhetetlen teendő a világításról való gondoskodás. Az emberek csak akkor tudnak biztonságosan közlekedni, ha az általuk rendszeresen igénybe vett utak mentén, és a kedvelt szabadtéri helyeken is sor kerül a világításra alkalmas eszközök elhelyezésére. 

12Dec

A Kabin utasváróban barátságos környezetben telik az idő

Az utasvárókról egy fémvázas, rideg építmény jut az eszébe? A városba illik egy ilyen utasváró, de léteznek ettől eltérő stílust képviselő modellek is.

A fém és üveg utasvárók nem az egyedüli változatai egy várónak, buszmegállónak. A sokszínűség ezen a területen is fontos, hiszen olyan objektumról van szó, ami a városkép szerves részét alkotja. Így már érthető, hogy egy új buszmegálló kiválasztása is felelősséggel jár és a  rossz döntés pedig negatív következményekkel.

25Nov

Mi alapján döntsön egy kültéri lámpaoszlop mellett?

Az utcabútorok világításra tervezett változatai az utcai lámpák. Kültéri lámpaoszlopból a városrész stílusához illőt választhat.

A kültéri világításnak fontos szerep jut. Az utcák, terek, parkok, sportpályák, ipari parkok, játszóterek, egyéb közterületek ember járta részein a fények adják a tájékozódáshoz a segítséget. A fényeket a kültéri lámpák ontják magukból, amik meghatározó elemei az utcaképnek.

21Oct

Köztéri szemetesek, bútorok kihelyezésével a terek élhetőbbekké válnak

Egy rendezett parkban szívesebben töltenek időt az emberek. A köztéri bútorokkal és köztéri szemetesekkel ilyen zöld területet lehet kialakítani.

Vannak azok a parkok és terek, amiken csak úgy áthaladnak a járókelők és vannak azok, amik nem csupán közös terek, hanem közösségi terek is. A különbséget az jelenti, hogy mire ad lehetőséget a városlakóknak az adott tér. Egyes tereken közlekedni van lehetőség, míg más helyeken megállhatnak, megpihenhetnek, élményeket szerezhetnek az arra járók. A köztéri bútorok használata szerves része a közösségi tereknek.

12Sep

Utasvárók vidéki hangulatban

Utasvárókból vidéki környezetbe illeszthető modell is elérhető a termékeink között. A csupa fém és üveg buszvárókért nem rajong igazán? Válassza a fát is tartalmazó modelleket!

25Aug

Tornaeszközök kül - és beltérre, a követelményeknek megfelelően

Kondipark építésben maximálisan számíthatnak ránk az ügyfelek. Minőségi tornaeszközeinkkel igényes és biztonságos környezetet hozhat létre!

10Aug

MC ART buszváró: igényes, időtálló megoldás!

MC ART buszváró, ízléses, strapabíró kivitel, hosszú távú megoldás, gondoskodjon a várakozó utasok kényelméről utcai berendezésünkkel!