Loading...
10Aug

MC ART buszváró: igényes, időtálló megoldás!

MC ART buszváró, ízléses, strapabíró kivitel, hosszú távú megoldás, gondoskodjon a várakozó utasok kényelméről utcai berendezésünkkel!

12Jul

Beton lábú padok, a biztos megoldás!

Beton lábú padok, igényes kivitelezés, masszív, strapabíró megoldás, kedvező feltételekkel, válassza a valóban időtálló, megbízható opciót!

17Jun

Okos padok az egyszerű, gyors eszköztöltésért!

Okos padok, igényes, megbízható kivitel, praktikus megoldások, hosszú távú alternatíva, biztosítsa a maximális kényelmet a területen!

17May

Sziget Pad, az innovatív utcabútor

Sziget Padot minden köztérre, parkba és utcára! A városi élet alapvető bútorai a padok, amik a beton dzsungelben megpihenő lakóknak nyújtanak nyugalom szigetét. A Sziget Padot is azért tervezték, hogy a városi ember hétköznapjait megkönnyítse. A Sziget Pad úgy emel ki a kavargó tömegből és ülteti le a vendégét pár pillanatnyi csendbe, hogy közben nem szigeteli el teljesen. Szükség van egy kis ücsörgésre néha, hogy kiszakítsuk magunkat az őrült rohanásból és lelassuljunk.

13Nov

A közvilágítás ellenőrzésének már itt az ideje!

A közvilágításra egész évben szükség van, miután bealkonyul és sötétségbe borul a város, az utcák és terek villanyfényt kapnak. Az utcai lámpáknak fontos feladatuk van, mert segítenek a járókelőknek és a járművel közlekedőknek a tájékozódásban, de a közbiztonság fenntartásához is hozzájárulnak.

17Jul

Edzőpark kültéren vagy beltéren! Mindenkinek jár a sport!

Új közösségi teret szeretne létrehozni szabadtéren vagy akár beltéren is? Ennek az egyik lehetősége az, ha a kül- és beltéri tornaeszközök telepítését veszi számításba.  A közösségi testedzés egyike a népszerű időtöltéseknek. Sokan nem tudnak több tízezer forintos fitness bérletet megengedni maguknak havonta, de egy edzőpark, illetve kondipark területén bármikor lehet űzni a street work-outot.

09Dec

A régi, elhasználódott köztéri padokat mindenképp cserélje le!

Nagyon sok parkban, közösségi téren találhatók régi, elhasználódott köztéri padok. Ezek az utcabútorok nem csupán a környezet igényes összképét rombolják, hanem egyes esetekben veszélyesek is lehetnek. Sok olyan elhasználódott köztéri paddal lehet találkozni, amiknek a kiálló részei komoly sérüléseket is okozhatnak használóiknak.

14Nov

Segítse városát időálló kerékpártárolókkal!

A városi lakosság egyre nagyobb hányada választja a kerékpárt állandó vagy ideiglenes közlekedési eszköznek. Megfigyelhető, hogy sokan kerekeznek munkába reggelente, ha szép az idő, de előszeretettel mennek kétkeréken programokra, ügyeket intézni is a sportosabb életmód hívei. A kerékpározás rajongóinak növekvő számára való tekintettel minden városnak, településnek érdemes megfontolnia az időálló kerékpártárolók számának növelését.

01Oct

Itt az ideje a közvilágítás ellenőrzésének!

Nyakunkon az ősz, érezhetően egyre hamarabb sötétedik, később világosodik, pedig még az óraállítás is előttünk van. A megfelelő közvilágítás természetesen mindig fontos, ám ebben az időszakban még nagyobb szerepe kezd lenni, hiszen már egyre inkább szükség van rá napközben is. A nyári viharok azonban sok lámpaoszlopot megrongáltak, ezért ilyenkor érdemes egy kis időt és energiát fektetni a közvilágítás ellenőrzésére, javítására.

02Jul

Az utcabútorok szerepe a közösség életében

Modern világunkban fontos szerepet játszanak az önkormányzatok abban, hogy a fennhatóságuk alatt álló területen milyen a közösségi élet. A lakosság a legtöbbször nagy érdeklődéssel és örömmel fogadja például a helyben szervezett programokat, családias rendezvényeket. Azonban ezeken kívül is sokat tehetünk a helyi közösségi élet fellendítéséért, mégpedig a régi utcabútorok cseréjével, valamint újak kihelyezésével.